top


Konspektai.com > Aplinka > Kaučiukas ir akriliniai dažai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kaučiukas ir akriliniai dažai. Referatas

(Aplinka. Referatas, 10 puslapių, 338kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kaučiuko naudojimas. Akriliniai dažai. Akrilinių dažų saugos duomenų lapai. Pirmosios medicinos pagalbos priemonės. Priešgaisrinės priemonės. Cheminės medžiagos, preparato naudojimas ir sandėliavimas. Cheminės medžiagos, preparato fizikinės ir cheminės savybės. Cheminės medžiagos, preparato atlieku tvarkymas. Išvados. Literatūros sąrašas. Kaučiukas yra elastingas stambiamolekulis junginys. Veikiamas išorinių jėgų, jis įgauna suteikiamą formą, nustojus veikti šioms jėgoms – grįžta į pradinę būklę. Kaučiukas elastingas, nes jo makromolekulės yra spiralės formos. Tempiamos molekulės išsitiesia, o atleistos – susisuka. Kaučiukai žinomi labai seniai, tačiau ilgai nemokėta pasinaudoti kaučiuko elastingumu – kaučiukiniai dirbiniai greitai netekdavo savo formos ir dalies vertingų savybių. Išmokus kaučiuką vulkanizuoti, buvo pradėta gumos gamyba. Akriliniai dažai yra pagaminti iš vandenių skiestos akrilo dervos ir pigmentų. Garuojant vandenių dervos dalelės sudaro patvarų ilgalaiki sluoksni. Darbo tikslas: išsiaiškinti kas yra akrliniai dažai ir kaip naudojami akriliniai dažai, taip pat sižinoti kaip naudojamas kaučiukas, surasti akrilinių dažų saugos duomenų lapą. Darbo uždaviniai: 1. sižinoti kaip naudojamas kaučiukas. 2. išsiaiškinti kas yra akriliniai dažai. 3. surasti akrilinių dažų saugos duomenų lapus.
Vardas: svecias
Darbo pavadinimas: Kaučiukas ir akriliniai dažai
Kategorija: Aplinka
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Aplinkos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 338 kB
Bylos pavadinimas: kauciukas_ir_akriliniai_dazai.zip
kauciukas_ir_akriliniai_dazai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: priešgaisrinė, sandelių dokumentacija, garų savybes, atlieku tvarkymas, dazai referatas, atlieku, kaučiuko panaudojimas, akriliniai dažai saugos duomenų lapai, kauciukiniai dažai, akriliniu dazu savybes, kur naudojamas kaučiukas, kauciukiniai dazai, sandeliavimas, tp search, akriliniu dazu naudojimas, dazu,s ceiqfjac konspektai referatas kauciukas ir akriliniai dazai rskct h kv gpr lzqbqusg=afqjcnfpmzquy fmt qcgdzw wugsmhoowsig =f akepw pyr vosv olq, kauciukas referatas, dažai referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557