top


Konspektai.com > Psichologija > Kas yra vaizduotė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kas yra vaizduotė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
(Psichologija. Referatas, 19 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Vaizduotė yra viena iš mąstymo formų. Vaizdinis mąstymas yra labai tampriai susijęs su suvokimu, nes jai padeda toji pati smegenų dalis, tačiau suvokimas yra pirminis: vaizduotė – antrinis procesas. Žodis “fantazija” kilęs iš graikiško phantasia, kurį galima versti kaip “atrodymą”. Šis žodis kyla iš veiksmažodžio, reiškiančio “daryti matomą”. Svarbūs šie vaizduotės sąvokos aspektai: 1.Laiko ir erdvės ribų išnykimas. Tai leidžia: a) “keliauti” į tolimas ir artimas vietas, į praeitį, dabartį ir ateitį; b) “susitikti” ir “kalbėtis” su norimais žmonėmis dabar, praeityje, ir ateityje. Šie vaizduotės ypatumai suteikia plačių galimybių ir ugdymo, ir konsultavimo situacijose. 2.Vaizduotė įgalina visybiškai išgyventi situaciją ir susitikimą su žmogumi. Tai reiškia, kad, viena vertus, galime intelektualiai stebėti situaciją ir kas joje vyksta, kita vertus, išgyventi tuo metu mumyse kylančius jausmus. Taigi: a) situacija mums tampa gyva, ji nebėra kažkas, apie ką skaitome ar girdime, nes mes ją išgyvename; b) žmonės, su kuriais susiduriame vaizduotėje, taip pat mums tampa gyvi.
Vardas: Nastia
Darbo pavadinimas: Kas yra vaizduotė
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: kas_yra_vaizduote_referatas.zip
kas_yra_vaizduote_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: amp cgwqfjah konspektai referatas kas yra vaizduote h qt gygctisgbsvzwafqjcngffagk qjv rx_basjf igejgsig =en gdebai bpp rc kmr a,s cguqfjac konspektai referatas kas yra vaizduote dnkmt wojclxsgaa gfbqusg=afqjcngffagk qjv rx_basjf igejgsig =c ikv z qezqfzsc trtyw,s cfwqfjah konspektai referatas kas yra vaizduote dkqft conejt qs tafqjcngffagk qjv rx_basjf igejg, vaizduote psichologija,s ceyqfjae konspektai referatas kas yra vaizduote o svt hdmcmg gsugcnqdwusg=afqjcngffagk qjv rx_basjf igejgsig =a rvnbyjw i boezkyca, tps, kas yra vaizduotė, psichologija vaizduotė, vaizduote referatas, vaizduotė referatas, tp search, vaizduotės sąvoka, kas yra vaizduote.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557