top


Konspektai.com > Ekonomika > Užimtumas ir nedabas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Užimtumas ir nedabas. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 18 puslapių, 150kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Nedarbas. Nedarbo samprata. Nedarbo lygis. Nedarbo tipai. Nedarbo priežastys ir mažinimo priemonės. Užimtumas. Užimtumo samprata. Užimtumo pokyčiai. Užimtumo lygis. Situacija lietuvoje. Situacija lietuvos darbo rinkoje. Priemonės spręsti nedarbo problemą ir didinti žmonių užimtumą. Išvados. Literatūra. Teisė į darbą yra viena iš pagrindinių žmogaus teisių. Užimtumas – tai esminė integracijos į visuomenę prielaida, svarbiausias socialinės atskirties prevencijos veiksnys. Ekonominis užimtumas ir gaunamos pajamos užtikrina tiek dirbančiojo, tiek ir jo šeimos materialinę gerovę, visavertį gyvenimą ir socialinę apsaugą. Todėl užimtumo didinimas, tinkamas apmokėjimas už darbą bei atitinkamų darbo sąlygų kūrimas turėtų sudaryti svarbiausią valstybės socialinės politikos dalį. Besikeičiantis socialinis, ekonominis, politinis gyvenimas daro įtaką visoms visuomenės gyvenimo sritims, keičia kiekvieno žmogaus gyvenimą. Viena svarbiausių ekonominių ir socialinių problemų yra gyventojų užimtumo didinimas, naujų darbo vietų kūrimas ir nedarbo mažinimas. Šių klausimų sprendimas susijęs su šalies ekonomikos išsivystimo lygiu ir gamybos augimu.
Vardas: trena
Darbo pavadinimas: Užimtumas ir nedabas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 150 kB
Bylos pavadinimas: uzimtumas_ir_nedarbas.zip
uzimtumas_ir_nedarbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nedarbo socialines priezastys, darbo apmokėjimas, užimtumo pokyciai lietuvoje, prevencijos, gyvenimo lygis, integracijos samprata, užimtumo didinimas,s cf qfjai konspektai referatas uzimtumas ir nedabas icavt mod rmtqay cvbausg=afqjcnhfjm_l cwpenwxcjhxuebpd z wg, nedarbo samprata, nedarbas užimtumas lietuvoje, nedarbo priezastys lietuvoje, nedarbas lietuvoje, nedarbo pokyciai lietuvoje, nedarbas uzimtumas, referatas apie uzimtuma, užimtumo pokyčiai lietuvoje.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557