top


Konspektai.com > Vadyba > Ūkio statistika ir prognozė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ūkio statistika ir prognozė. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 16 puslapių, 289kB)
Darbe esantys žodžiai: Ūkio statistikos ir prognozės namų darbo užduotis. Įvadas. Bendra namų ūkio charakteristika ir aprašomoji statistika. Priklausomybės tarp vieno namų ūkio nario vidutinių išlaidų ir vidutinių pajamų tyrimas. Namų ūkio išlaidų prognozė. Išvados. Surinkite duomenis apie ne mažiau kaip 30 namų ūkių pagal pridedamą anketą. Surūšiuokite gautus anketinius duomenis ir pateikite juos lentelėje. Pateikite bendrą namų ūkio charakteristiką ir disponuojamų pajamų bei vartojimo išlaidų aprašomąją statistiką pasinaudodami excel funkcija „descriptive statistics“. Patikrinkite ar yra tiesinė priklausomybė tarp namų ūkio nario vidutinių išlaidų ir vidutinių pajamų. Surinkite duomenis ir grafine išraiška pateikite pasirinkto namų ūkio išlaidas per 12 pastarųjų mėnesių, išanalizuokite duomenis ir atlikite ateinančių dviejų mėnesių išlaidų prognozę. Pateikite išvadas.
Vardas: Bronius
Darbo pavadinimas: Ūkio statistika ir prognozė
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 16 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 16 kartų.
Archyvo dydis: 289 kB
Bylos pavadinimas: statistikos_namu_darbas.zip
statistikos_namu_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ukio statistika ir prognoze referatas, ukio statistikos užduotys, ūkio statistika ir prognozė konspektas, ūkio statistika ir prognozė konspektas, ukio statistikos, ūkio statistika ir prognoze, statistikos, namų ūkio charakteristika, excel, ccqqfjaa konspektai referatas ukio statistika ir prognoze wrat_qamagu qwn tts afqjcngm jvslld kdzglnlsp lkqsig =tn bwjucwjc q_zd pqfya, ukio statistika ir prognoze konspektas, tp search, aprasomoji statistika, ukio statistika ir prognoze kursiniai, ukio statistika ir prognozes, ukio statistika ir prognoze kursinis, ukio statistika ir prognoze, statistika ir prognoze, namu ukio islaidu prognoze, ūkio statistika ir prognozė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557