top


Konspektai.com > Medicina > Trachėjos kolapsas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Trachėjos kolapsas. Kursinis

(Medicina. Kursinis, 17 puslapių, 471kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Tikslas. Įvadas. Trachėjos kolapsas. Trachėjos kolapso mechanizmas. Trachėjos kolapso simptomai./. Trachėjos kolapso diagnozavimas. Trachėjos kolapso gydymas. Trachėjos kolapso profilaktika ir sąsaja su kitomis ligomi. Trachėjos kolapso profilaktika diferencinė diagnozė. Išvados. Literatūros sąrašas. Susipažinti su ligos etiologija, būdingais šiai ligai klinikiniais požymiais, diagnozavimo metodais, diferenciacija nuo kitų ligų, gydymu ir šios ligos vystimosi mechanizmu. Trachėja – Trachėja yra tuščiaviduris organas, per kurį oras patenka iš gerklės, bronchų. Tai kremzlinis vamzdinis organas, kvėpavimo takų dalis. Ji sujungia gerklas ir bronchus. Kietumą trachėjai suteikia kremzliniai pusžiedžiai, kurie yra „C“ formos ir savo neuždara puse yra nukreipti į stuburą. Šis trachėjos paviršius sudarytas raiščiais, kuriais baigiasi kremzliniai žiedai ir kurie vadinasi trachėjos membrana. Trachėjos membrana padeda maistui netrukdomai judėti per stemplę, kuri yra už trachėjos. Trachėją sąlygiškai galima padalinti į kaklo ir krūtinės sritis. Trachėjos būtinos savybės - tvirtumas ir gebėjimas neprarasti savo formos įkvėpimo ar iškvėpimo metu.
Vardas: Lina
Darbo pavadinimas: Trachėjos kolapsas
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 17 [?]
Kursinio dalykas: Medicinos kursinis
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 471 kB
Bylos pavadinimas: trachejos_kolapsas.zip
trachejos_kolapsas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kvepavimo ligos, trachejos kolapsas sunu, diferenciacija, jorksyrai ligos trachejinis kolapsas, sunu trachejos kolapsas, bronchu kolapsas, trachejos koliapsas, kolapsis medicina, jorksyru trachejos kolapsas, trachėjos kolapsis, tracheja, trachejos kolapso, ligos kvepavimo,s chiqfjae konspektai referatas trachejos kolapsas dscst pixl qtj cdcawusg=afqjcnejqhavywz hsvwicfjaln xro qsig =myo zgv_veyn lci fng, cgkqfjaf konspektai referatas trachejos kolapsas tu tt_themtysgb odvbausg=afqjcnejqhavywz hsvwicfjaln xro qsig =t kf aiyv uv db a, trachėjos ligos,s cfoqfjahoao konspektai referatas trachejos kolapsas rlgjt cceobp qt mbnscqusg=afqjcnejqhavywz hsvwicfjaln xro qsig =bqphn zvtntproeic via, trachėja kremzliniai žiedai, tp search, kvepavimo ligu profilaktika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557