top


Konspektai.com > Politologija > Savivaldybių institucija, veikla, funkcijos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Savivaldybių institucija, veikla, funkcijos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Politologija. Referatas, 11 puslapių, 20kB)
Darbe esantys žodžiai: Savivaldybė - apibendrintas savivaldą turinčios vietos valdžios pavadinimas. Pagal Lietuvos respublikos Vietos savivaldos įstatymą, savivaldybė apibrėžiama kaip, valstybės teritorijos administracinis vienetas, turintis juridinio asmens statusą bei Lietuvos Respublikos Konstitucijos laiduotą savivaldos teisę, įgyvendinamą per savivaldybės tarybą. Savivaldybė tai pakankamai sudėtingas darinys, turinti atstovaujamąsias institucijas ir vykdomąsias institucijas. Atstovaujamoji institucija, tai yra savivaldybės taryba, ir vykdomoji institucija, tai yra savivaldybės administracijos direktorius, turinčios vietos valdžios ir viešojo administravimo teises ir pareigas. Savivaldybės institucijos yra atsakingos už savivaldos teisės ir savo funkcijų įgyvendinimą bendruomenės interesais. Savivaldybių veikla yra susijusi su siekiu geriau patenkinti gyventojų bei savivaldybių teritorijose veikiančių verslo įmonių viešuosius poreikius. Vidaus auditas yra viena iš priemonių, padedančių veiksmingiau ir geriau patenkinti minėtus poreikius.
Vardas: Monika
Darbo pavadinimas: Savivaldybių institucija, veikla, funkcijos
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 20 kB
Bylos pavadinimas: savivaldybiu_institucija_vekla_funkcijos_.zip
savivaldybiu_institucija_vekla_funkcijos_.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bendruomenes veikla, savivaldybių rinkimų teisė, savivaldybės funkcijos referatas, savivaldybiu institucija, savivaldos teises, savivaldybiu vykdomoji institucija, vietos savivaldos, savivaldybiu funkcijos referatas, savivaldybes funkcijos kursinis, referatas savivaldybė ir jos funkcijos, verslo teises, savivaldybiu funkcijos kursinis, savivaldybių funkcijos, savivaldybių veikla bei funkcijos, vietos savivalda, viesojo administravimo institucijos, savivaldybės institucijos referatas, savivaldybės taryba, referatas savivaldybės institucijos, SAVIVALDYBIŲ FUNKCIJOS, savivaldos teise, savivalda, savivaldybė, savivaldybiu funkcijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557