top


Konspektai.com > Psichologija > Vaikų priklausomybė nuo kompiuterių
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vaikų priklausomybė nuo kompiuterių. Referatas

(Psichologija. Referatas, 4 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Problema: vaiko priklausomybė nuo kompiuterio Laba diena. Esu Karolis Pavardenis. Atstovauju Lietuvos vaikų teisių asociaciją. Kalbėsiu kaip apsaugoti vaiką nuo priklausomybės kompiuteriui. Jūs sužinosite kaip atpažinti jūsų vaiko elgesį ir kada jau turite suskubti imtis atitinkamų veiksmų ir suteikti pagalbą. Aptarsime kokia žala yra daroma jaunam organizmui, kuris praleidžia per daug laiko prie kompiuterio ir kokiais būdais ją mažinti. Taip pat peržvelgsime pavyzdžius, statistikas bei išgirsite keleta iš ties šiurpinančių faktų. Paskaitos pabaigoje pasistengsiu atsakyti į visus jūsų klausimus. Vaikai neišvengiamai susiduria su kompiuteriu visur.
Vardas: Laurynas
Darbo pavadinimas: Vaikų priklausomybė nuo kompiuterių
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 4 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: vaiko_priklausomyb_nuo_kompiuterio.zip
vaiko_priklausomyb_nuo_kompiuterio.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vaiku priklausomybes referatas, referatas kompiuteris ir vaikas, vaikas ir kompiuteris referatas, kompiuterių priklausomybe referatas, priklausomybe nuo kompiuteriu referatas, vaikai ir kompiuteris referatas, vaikų priklausomybė nuo kompiuterio, referatas priklausomybe nuo kompiuterio,s chiqfjaioao konspektai referatas vaiku priklausomybe nuo kompiuteriu nnfkt zhokbi qt bwusg=afqjcnh btpct h fvjs fmvujc czqaegsig =s tx dizdryhef pkvea, priklausomybe nuo referatas, vaiko priklausomybe nuo kompiuterio, tp search, priklausomybe kompiuterio referatas, vaiko priklausomybe nuo, priklausomybe nuo kompiuterio referatas, priklausomybė nuo kompiuterio referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557