top


Konspektai.com > Vadyba > Organizacijų struktūrų tipai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Organizacijų struktūrų tipai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Vadyba. Referatas, 15 puslapių, 27kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Organizacijos struktūros samprata. Organizacijų struktūrų tipai. Organizacijos struktūros parinkimas. Išvados. Literatūra. Organizavimas bendrąja prasme yra ko nors surengimas, sutvarkymas į vieną visumą ar griežtą sistemą, kieno nors sandaros ar struktūros projektavimas ir sudarymas. Vadybos prasme – tai vientisų sistemų iš žmonių, įrengimų ir medžiagų projektavimas, tobulinimas ir, pasitelkus kitas vadybos funkcijas, įgyvendinimas. Organizacinė struktūra turi labai didelę įtaką įmonės veiklai: ji gali ir skatinti veiklos plėtrą, ir stabdyti. Įmonės struktūra turi būti tokia, kad leistų įgyvendinti veiklos strategiją. Struktūra statiniu požiūriu – tai socialinės ekonominės institucijos žmonių išdėstymas, suprantamas atsietai nuo jų funkcijų arba hierarchija. Hierarchija – tai daugiapakopė organizacinė struktūra, kurios grandys, einant iš viršaus į apačią, sudaro griežtai reglamentuotas pavaldumo ir priklausomybės pakopas. Organizacinės struktūros elementai su jų ryšiais grupuojami keliais valdymo lygiais.
Vardas: zydrunas
Darbo pavadinimas: Organizacijų struktūrų tipai
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 27 kB
Bylos pavadinimas: organizaciju_strukturu_tipai.zip
organizaciju_strukturu_tipai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: valdymo lygiai, imones veiklos tobulinimas, organizaciju tipai, hierarchija valdym, įmonės veiklos tobulinimas, organizacijos samprata strukturu tipai, imones pletra, organizacijų samprata, organizacijos strukturu tipai,s cfqqfjag konspektai referatas organizacijos strukturos tipai atwvt frdyf_ qt ku qdwusg=afqjcnhwljaxhqartuafk zvl zfrp zngsig =xix nx paefwc fgvfq, organizacijos strategija, įmonės organizacinė valdymo struktūra, valdymo organizacine struktura, imones valdymo strategija, organizacinės valdymo struktūros, organizacinė valdymo struktūra, cfyqfjaf konspektai referatas organizacijos strukturos tipai lx sjh rz qtlwexvdausg=afqjcnhwljaxhqartuafk zvl zfrp zngsig =fapyht hrmk xclusdtcyg, organizacijos struktūros parinkimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557