top


Konspektai.com > Sportas > Lietuvos lengvosios atletikos moterys šuolininkės jų rungtys bei šuolių technikos mokymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos lengvosios atletikos moterys šuolininkės jų rungtys bei šuolių technikos mokymas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Sportas. Referatas, 17 puslapių, 847kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Lengvosios atletikos samprata.lengvoji atletika, jos istorija lietuvoje ir pasaulyje.lengvosios atletikos rungtys ir varžybų organizavimas.olimpinis sportas ir jo ištakos.olimpinės žaidynės. Lengvoji atletika - šuoliai ir jų profesionalės sportininkės.šuolis į tolį vilhelmina augustinavičiūtė-bardauskienė, nijolė medvedeva.šuolis į aukštį karina vnukova.trišuolis dovilė dzindzaletaitė.šuolis su kartimi živilė olčauskaitė. Lengvosios atletikos rungčių technikos mokymas. Šuolis į tolį mokymas. Šuolis į aukštį mokymas. Trišuolio mokymas. Šuolis su kartimi mokymas. Išvados. Literatūra. Lengvoji atletika, vadinama sporto karaliene, yra integrali sporto šaka, jungianti ciklinių ir aciklinių pratimų rungtis. Sporto karalienės vardas šiai sporto šakai priskiriamas dar ir todėl, kad lengvoji atletika yra tarsi sporto klasika, be to, daugelyje kitų sporto šakų ir per sportininkų treniruotes yra plačiai taikomi lengvosios atletikos pratimai. Daugelio sporto šakų specialistai studijuoja ir nuolatos seka lengvaatlečių treniruotės principus, metodikos plėtrą ir naujoves.
Vardas: Viktorija
Darbo pavadinimas: Lietuvos lengvosios atletikos moterys šuolininkės jų rungtys bei šuolių technikos mokymas
Kategorija: Sportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Sporto referatas
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 847 kB
Bylos pavadinimas: kuliesiaus_referatas.zip
kuliesiaus_referatas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: suolis toli, studiju ivadas, referatas šuolių technikos, referatas šuolių, referatas šuoliai, sportas, lengvoji atletika technika, lengvosios atletikos moteru istorijos raida lietuvoje, lietuvių šuolininkės į tolį, trisuolis kursinis, lietuvos šuolininkės į tolį, lietuvos suolis su kartimi, lietuvos šuolininkės, trisuolio diplominis, suolio su kartimi mokymas, suolis i toli ivadas, suolio su kartimi technikos mokymo metodika, trisuolio kursinis, lengvoji atletika referatas, lengvoji atletika mokymas,s cguqfjah konspektai referatas lengvoji atletika suoliai msdt _ibizp qttu cqdgusg=afqjcng o fy gcxubwqtpiwpm ru hwsig =ymgzlzskh i z pxt hg, sporto samprata, suolis i toli technika, tp search, lengvoji atletika lietuvoje istorija moterys, trisuolio mokymasis, lengvosios atletikos pratimai, referatas lengvoji atletika, lengvosios atletikos samprata, moteru trisuolio technika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557