top


Konspektai.com > Ekonomika > Būsto paskolų Swedbank ir DNB Nord bankuose analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Būsto paskolų Swedbank ir DNB Nord bankuose analizė. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
29
29
30
30
(Ekonomika. Kursinis, 30 puslapių, 77kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Informacijos šaltinių apžvalga. Kredito, paskolos samprata ir kreditų politikos suvokimo ypatumai. Būsto paskolos. Būsto kreditų teikimo reikšmė ir sąlygos. Būsto paskolų išdavimas. Paskolų grąžinimo būdai. Darbo metodai ir priemonės. Darbo rezultatų aptarimas. Kreditų rinkos analizė. Būsto paskolų swedbanke ir dnb nordbanke analizė. Išvados. Literatūros sąrašas. Kreditas, paskola – tai tam tikras ekonominis susitarimas tarp dviejų šalių, dažniausiai – tarp fizinio ar juridinio asmens bei kredito institucijos (banko). Šiuo susitarimu viena šalis (kreditorius, paskolos davėjas) perduoda kitai šaliai (skolininkui, paskolos gavėjui) nuosavybėn pinigines lėšas. Šiuo susitarimu paskolos gavėjas taip pat yra įpareigojamas šią suteiktą paskolos sumą paskolos davėjui grąžinti per tam tikrą laikotarpį bei už suteiktą paslaugą (paskolą) mokėti paskolos davėjui palūkanas. Taigi šis susitarimas ekonominės (finansinės) naudos suteikia abiems pusėms: paskolos gavėjas užsitikrina, kad esant piniginių lėšų poreikiui ir nesant galimybei jų gauti iš kur nors kitur, tam tikriems poreikiams patenkinti asmuo jų turės, o paskolos davėjas savo ruožtu užsitikrina tai, kad už suteiktą paslaugą (paskolą) jis gaus palūkanas, kurios užtikrins jo gaunamą pelną. Todėl kredito nauda neabejotina abiems pusėms. Fizinių asmenų kreditavimas sudaro nemažą finansinių institucijų kreditavimo sistemos dalį, o vienas dažniausiai prašomų fizinių asmenų kreditų yra būsto kreditas. Būsto kredito suteikimas sudaro galimybės ne tik asmeniui įsigyti pageidaujamą būstą, šiuo metu neturint visos reikiamos lėšų sumos, tačiau ir daro teigiamą įtaką šalies ekonomikai ir kitų įmonių veiklai: esant būsto poreikiui bei užtikrintam to poreikio finansavimui, statybos bendrovės įpareigotos vystyti kuo daugiau statybinių projektų, taip sukurdamos darbo vietas statybininkams, baldų gamybos bendrovėms ir kt. bendrovėms, taigi fizinių asmenų būsto kreditavimo aktualumas valstybės ekonomikai yra neabejotinai aktualus.
Vardas: Mindaugas
Darbo pavadinimas: Būsto paskolų Swedbank ir DNB Nord bankuose analizė
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 30 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 28 kartus.
Archyvo dydis: 77 kB
Bylos pavadinimas: busto_paskolu_swedbank_ir_dnb_nord_bankuose_analize.zip
busto_paskolu_swedbank_ir_dnb_nord_bankuose_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: Kreditu analize, Kredito analize, kreditavimo analize, dnb busto paskola, kreditavimo, būsto paskola, bankų analizė, darbo rinkos analize, kreditavimas, darbo rinkos, darbo metodai priemones, paskolu grazinimo budai, dnb nord busto paskola, swedbank analize, busto paskola dnb ar swedbank, gamybos analizė, banku analize, rinkos analizė, paskolu samprata, slauga temos aktualumas, paskolos samprata, busto paskolos, Busto kreditu analize, būsto paskolų swedbank ir dnb nord bankuose analizė, banko paskola, ekonomine analize, banko finansine analize, dnb ar seb busto paskola, banko analizė, darbo metodai priemonės, asmuo, busto kreditu teikimas, būsto paskolų analizė, imoniu ekonomika, Swedbank analize, swedbank analizė, dnb ir seb busto kreditas analize, busto kreditu analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557