top


Konspektai.com > Kita > Statomieji objektai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Statomieji objektai. Referatas

(Kita. Referatas, 12 puslapių, 49kB)
Darbe esantys žodžiai: Statomo objekto apibūdinimas. Architektūrinis sprendimas, pastato planas ir pjūvis. Pagrindinės konstrukcijos. Inžinerinės – techninės sistemos. Skaičiuojamoji dalis. Pagal nurodytą darbų skaičių pastato statybai reikalingų darbų sąrankos sudarymas. Kiekvienam darbui tenkančios bendros darbų sąnaudų dalies parinkimas. Darbų vykdimui reikalingo darbininkų skaičių nustatymas. Darbų vykdymo pamainingumo parinkimas. Darbų trukmės skaičiavimas. Tinklinio modelio sudarymas. Tinklinio modelio parametrų skaičiavimas lenteliniu būdu. Tarnybinių, sanytarinių ir buitinių patalpų poreikio skaičiavimas. Inventorinių patalpų parinkimas. Literatūros sarašas. Grafinė dalis. Kalendorinis objekto statybos grafikas. Mechanizmų poreikio grafikas. Medžiagų ir konstrukcijų poreikio grafikas. Tinklinis grafikas. Pastatas yra karkasinis. Statinio erdvinį standumą garantuoja skersinės ir išilginės sienų plokštės bei perdangos.Statyboje naudojame konstrukcinę sandarą su laikančiosiomis skersinėmis sienomis. Tarpai tarp atramų yra 3,2-3,6m, kad būtu galima naudoti kambario matmenų perdangos plokštes.Tada plokščių sandūros būna tik kampuose ir vidinių bei išorinių sienų ir perdangos ploksčių priglaudimo vietose. Tai palengvina apdailos darbus. Pamatus įrengemia juostinius betoninių blokų. Sienos ir pertvaros yra iš gelžbetonio, laiptai yra iš surenkamųjų gelžbetoninių laiptatakių ir aikštelių. Sienos storis yra 280mm., pertvarų storis 100mm. Perdangos montuojamos iš gelžbetoninių tuštuminių perdengimo plokščių, jų ilgis yra 3,2m ir 3,6m. Stogas yra plokščias, dedama ant jo kelių sluoksnių ritininė danga sutapdinta su termoizoliaciniu sluoksniu. Rulonine stoga naudosime „Garždų Midos“ (ar analogiškas jai). Namo lietvamzdžiai paslėpti vidinėse sienose. Anžeminę statinio dalį pradedame montuoti tada, kai pasirašomas tam tikras apie požeminės namo dalies su nutiestais inžineriniais tinklais užbaigimą. Prieš pirmo aukšto montavimą pažymimos visos pastato ašys, paženkliname kiekvienos plokštės elementų padėtis. Kituose aukštuose išorinių sienų plokštės tikrinamos pagal išorinių sienų paviršių, o vidinių sienų – pagal patikslintas ašių padėtis. Pradedant montuoti kiekvieno aukšto konstrukcijas, pirmiausia parengiamas montavimo lygis - sienų ploksčių atraminės plokštumos.
Vardas: Indre
Darbo pavadinimas: Statomieji objektai
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 49 kB
Bylos pavadinimas: statomieji_objektai.zip
statomieji_objektai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: atomo sandara, apie kambari, tinklinis, vamzdziai, inzinerine grafika, buitiniu patalpu skaiciavimas, kalendorinis grafikas, architekt, varos, perdangos plokštes skaiciavimas, buitinių patalpų poreikio skaičiavimas, tp search, laiptai, pastato, laiptatakiai referatas, objekto buitiniu patalpu apskaiciavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557