top


Konspektai.com > Ekonomika > Mikroekonomikos namų kontrolinio darbo užduoties atsakymai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mikroekonomikos namų kontrolinio darbo užduoties atsakymai. Namų darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Ekonomika. Namų darbas, 12 puslapių, 33kB)
Darbe esantys žodžiai: Testo atsakymai. Uždavinių sprendimas. Informacijos šaltiniai. Ekonomikoje investicijos reiškia, kad. Rinkai išdėstant išteklius, prekės ir paslaugos paskirstomos atsižvelgiant į tai. Pagrindinė prekių ir paslaugų ribotumo priežastis yra. Padidėjus pastoviesiems kaštams, keičiasi. Bendrosios vartotojų išlaidos didėja, kai. Tobulojoje ir monopolinėje konkurencijoje. Firmos nori įeiti į šaką. Pelną maksimizuojanti verslo firma samdo darbuotojus tol, kol papildomo darbuotojo ribinio produkto pajamos yra. Jautienos vartojimo nesumažina. Ribinis produktas lygus. Uždavinių sprendimas. Lentelėje pateiktos firmos bendrosios pajamos kintant šaldytuvų gamybos apimčiai ir šaldytuvų gamybos kaštams. Remdamiesi pateiktais duomenimis, apskaičiuokite ir įrašykite į lentelę kainą esant kiekvienai gamybos apimčiai. Apskaičiuokite ir įrašykite į lentelę ribinius bei vidutinius kaštus, ribines pajamas ir bendrąjį pelną Kokia pelną maksimizuojanti gamybos apimtis? Kodėl?
Vardas: Roberciuke
Darbo pavadinimas: Mikroekonomikos namų kontrolinio darbo užduoties atsakymai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Namų darbo dalykas: Ekonomikos namų darbas
Parsisiųsta: 29 kartus.
Archyvo dydis: 33 kB
Bylos pavadinimas: mikroekonomikos_namu_kontrolinio_darbo_uzduoties_atsakymai.zip
mikroekonomikos_namu_kontrolinio_darbo_uzduoties_atsakymai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbu kaina, Mikroekonomikos namų kontrolinio darbo užduoties a, pagrindine prekiu ir paslaugu ribotumo priezastis, mikroekonomikos uzdaviniai su sprendimais, verslo idėja, makroekonomikos uzdaviniai su sprendimais, makroekonomikos testai su atsakymais, nemokami ekonomikos testu atsakymai, mikroekonomikos namų, gamybos kastai kontrolinis, kokia pagrindinė prekių ir paslaugų ribotumo priežastis, makroekonomikos testas su atsakymais, makroekonomikos testai uzdaviniai atsakymai, mikroekonomikos uzdaviniai su atsakymais, mikroekonomikos atsakymai, mikroekonomikos kontrolinis su atsakymais, mikroekonomikos testo atsakymai, ribotu ištekliu, jautienos vartojimą nesumažina, mikroekonomika lenteleje pateiktos firmos bendrosios pajamos kintant saldytuvu gamybos apimciai ir saldytuvu gamybos kastams, jautienos vartojimo nesumažina, vartojimo išlaidos, ekonomikos namų darbų atsakymai, mikroekonomikos kontrolinio darbo atsakymai, nemokami mikroekonomikos testai su atsakymais.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557