top


Konspektai.com > Kita > Gyventojų santuokų statistinis tyrimas 2003-2007
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gyventojų santuokų statistinis tyrimas 2003-2007. Referatas

(Kita. Referatas, 18 puslapių, 79kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Gyventojų santuokų statistinis tyrimas. Santykiniai rodikliai. Variacijos rodikliai. Baziniai ir grandininiai analitiniai dinamikos eilučių indikatoriai. Vidutiniai dinamikos eilučių indikatoriai. Dinamikos eilutės prognozė 2 metams. Pagal vidutinį absoliutinį padidėjimą. Pagal vidutinį didėjimo tempą. Pagal tiesinį trendą. Prognozės pagal tiesinį trendą patikimumas. Literatūra. Kad galėtume įvertinti valstybėje vykstančių masinių socialinių ir ekonominių reiškinių būklę, reikia rinkti, grupuoti ir susisteminti duomenis, padaryti tam tikras išvadas apie pasirinktą tiriamą objektą, pateikti susistemintą ir išanalizuotą informaciją viešai, rekomenduoti pasiūlymus ateičiai, daryti prognozes, dėl to ir yra aktualu dabartinėje valstybėje ar visuomenėje atlikti įvairiausius statistinius tyrimus. Ne išimtis ir mano – gyventojų santuokų statistinis tyrimas. Gyventojų santuokų statistiniui tyrimui ėmiau duomenis iš Lietuvos Respublikos statistikos departamento internetinio puslapio www.stat.gov.lt. , nes ten pateikiami naujausi duomenys. Analizei panaudojau tik vieną lentelę, kurioje atsispindi naujausia informacija. Šioje lentelėje atsispindi informacija, kiek buvo įregistruota santuokų iš viso, per nagrinėjamą laikotarpį. Ekonominės statistikos tyrimo objektas – gyventojų santuokos. Ekonominės statistikos tyrimo tikslas – naudojant statistinę lentelę ir pritaikant formules išanalizuoti įregistruotų gyventojų santuokų Lietuvoje rodiklius, padaryti išvadas ir pateikti prognozes ateičiai. Uždaviniai: 1.Pateiktus duomenis pavaizduoti grafiškai; 2.apskaičiuoti santykinius rodiklius; 3.apskaičiuoti variacijos rodiklius; 4.apskaičiuoti bazinius ir grandininius analitinius dinamikos eilučių indikatorius; 5.apskaičiuoti vidutinius dinamikos eilučių indikatorius; 6.apskaičiuoti dinamikos eilutės prognozę 2 metams į priekį.
Vardas: Rita
Darbo pavadinimas: Gyventojų santuokų statistinis tyrimas 2003-2007
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 79 kB
Bylos pavadinimas: eko.sav.mano..zip
eko.sav.mano..zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: statistine analize, santykiniai rodikliai, statistinė analizė, santuoku tyrimas, dinamikos eilute, santuokos statistikos referatai, santuoku statistinis tyrimas, trend.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557