top


Konspektai.com > Vadyba > Personalo paieška ir atranka
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Personalo paieška ir atranka. Referatas

(Vadyba. Referatas, 23 puslapiai, 576kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Personalo atrankos kriterijai. Personalo paieškos ir atrankos metodai pasaulinėje ir lietuvos praktikoje. Atrankos konkurso organizavimo etapai. Personalo atrankos būdai. Atrankos metodai. Gyvenimo aprašymas (cv). Rekomendacija. Pokalbis (interviu). Testai. Kiti galimi kandidatų šaltiniai darant personalo atranką patiems. Dažniausiai pasitaikančios kandidatų vertinimo klaidos. Darbuotojo žinių potencialo skaičiavimas. Žinių potencialas pagal įgytą išsilavinimą. Žinių potencialas pagal darbo patirtį. Žinių potencialas pagal užimamas pareigas. Kandidatų žinių potencialo skaičiavimas. Išvados ir rekomendacijos. Naudota literatūra. Personalo poreikio planavimas, darbuotojų paieška ir atranka – tai klausimai, kurie rūpi tiek besikuriančių, tiek ilgametę patirtį turinčių įmonių vadovams. Darbuotojų atrankos tikslas – surasti ir pritraukti į konkrečią organizaciją potencialius kandidatus ir iš visų atrinkti tinkamiausią pretendentą konkrečiai darbo vietai bei numatyti, kaip naujam darbuotojui seksis prisitaikyti organizacijoje. Atrodytų, kad šių problemų sprendimo būdas yra gana paprastas – suradai gerą darbuotoją ir išsisprendė visi rūpesčiai. Tačiau rasti gerą darbuotoją nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Vadovams, kurie dažnai nėra personalo atrankos specialistai, sunku atrinkti tinkamus darbuotojus, nes profesionali atranka reikalauja didelių laiko sąnaudų, būtina turėti specialių žmogaus pažinimo, informacijos rinkimo ir analizės įgūdžių. Neretai atrankose dalyvaujantys kandidatai sudaro gerą pirmąjį įspūdį, bet jis gali būti klaidingas. Ir atvirkščiai, kvalifikuotas specialistas dėl įtampos, kurią patiria pokalbio metu, gali nesugebėti atsiskleisti ir būti įvertintas kaip neatitinkantis įmonės reikalavimų.
Vardas: Marija
Darbo pavadinimas: Personalo paieška ir atranka
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 23 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 26 kartus.
Archyvo dydis: 576 kB
Bylos pavadinimas: personalo_paieska_ir_atranka.zip
personalo_paieska_ir_atranka.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo laiko planavimas, personalo paieška atranka, paieška atranka, darbo paieska, darbo paiesk, imones personalo organizavimo analize, personalo atrankos metodai, personalo atrankos kriterijai, darbuotojų atranka, personalo analizė, personalo paieška ir atranka referatas, personalo paieska ir atranka, darbuotoju paieska referatas, darbuotojų paieška ir atranka tikslai kriterijai ir metodai, personalo poreikio planavimas, personalo atranka kursinis, personalo paieškos ir atrankos procesas įmonėje rašto darbas, darbuotoju atranka kursinis, darbuotojų paieška, personalo paieškos ir atrankos budai rasto darbas, imones aprasymas, imones personalo analize, imones personalo atranka, personalo atranka, darbuotoju paieška, personalo paieška ir atranka referatas, darbuotojų atrankos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557