top


Konspektai.com > Ekonomika > Lietuvos ir Danijos prekybos raida ir perspektyvos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Lietuvos ir Danijos prekybos raida ir perspektyvos. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 21 puslapis, 49kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Lietuvos užsienio prekybos apžvalga. Danijos užsienio prekybos apžvalga. Dabartinė danijos užsienio prekybos politika. Lietuvos ir danijos tarpusavio prekybos raida. Lietuvos ir danijos prekyba XX a. Lietuvos ir danijos prekyba šiandien. Lietuvos ir danijos investicijos viena kitos atžvilgiu. Dvišalės sutartys susijusios su tarptautine prekyba. Lietuvos ir danijos tarpusavio prekybos perspektyvos. Išvados. Naudotų šaltinių sarašas. Prekyba ir prekybos keliai – vienas iš svarbiausių visuomenės gyvenimo aspektų. Prekyba gyvavo visais laikais, skyrėsi tik prekės, jų keliavimo kryptys ir prekybos partneriai. Šiais laikais tarptautinė prekyba vyksta įvairiose šalyse, tarp pardavėjų, pirkėjų ir tarpininkų. Šį procesą lemia: gamybos sąlygų skirtingumas; skirtingi gamybos našumo lygiai, nes kiekviena šalis specializuojasi gaminti tai, kas jai efektyviau, naudodama pažangesnes technologijas. Be to, daug reikšmės turi ir vartotojų skonių, polinkių bei prioritetų įvairovė. Nuo priešistorinių laikų Lietuva ir Danija – geografiškai artimos šalys, dabar – Europos Sąjungos narės. Galima teigti, jog tarp šių šalių vyko pastovūs jūriniai ir sausumos prekių mainai, kuriuos dabar būtų galima įvardinti kaip tarptautinę prekybą. Mano darbo tikslas – pristatyti ir išanalizuoti Lietuvos ir Danijos tarpusavio prekybą bei perspektyvas. Uždaviniai ir klausimai: Pristatyti Lietuvos ir Danijos valstybių trumpą užsienio prekybos apžvalgą; Kada ir kokiomis kryptimis prasidėjo užsienio prekyba Lietuvoje, Danijoje? Kaip vystėsi šių šalių užsienio prekyba ? Kas buvo parduodama? Su kokiomis užsienio prekybos problemomis susidūrė šalys bėgant amžiams? Aptarti Lietuvos ir Danijos tarpusavio prekybos raidos etapus; Kokia Lietuvos ir Danijos prekybos istorija? Kaip kito dvišaliai prekybos santykiai? Kokie produktai buvo parduodami tarp šių šalių? Kokie šių tarpusavio prekybos rodikliai dabartinėmis dienomis? Apžvelgti Lietuvos ir Danijos tarpusavio santykius ir susitarimus; Apžvelgti šalių tarpusavio prekybos perspektyvas.
Vardas: Martyna
Darbo pavadinimas: Lietuvos ir Danijos prekybos raida ir perspektyvos
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 21 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 49 kB
Bylos pavadinimas: tes_nd(_is_naujo).zip
tes_nd(_is_naujo).zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo perspektyva, lietuva danija, danijos užsienio prekyba, prekyba investicijos, lietuvos keliai, lietuvos užsienio prekyba, darbo našumo rodikliai, lietuvos užsienio prekybos politika, prekybiniai santykiai su danija, lietuvos ir danijos dvisaliai santykiai,s cf qfjaboao konspektai referatas lietuvos ir danijos prekybos raida ir perspektyvos pscst te gs pbwbcqusg=afqjcnglyecwwz kqwkm jselq zuyfdjw, danijos tarptautinė prekyba, cfiqfjae konspektai referatas lietuvos ir danijos prekybos raida ir perspektyvos gtqdt_anfybf qplwczcbwusg=afqjcnglyecwwz kqwkm jselq zuyfdjwsig =zhhj unbbr kkvu uuw,s cfiqfjae konspektai referatas lietuvos ir danijos prekybos raida ir perspektyvos pop wiimzeswad kxgcqusg=afqjcnglyecwwz kqwkm jselq zuyfdjwsig =bv wnr _fu nxlwie rvqw, lietuvos prekybos raida, užsienio prekybos raida, lietuvos prekyba su danija, danijos tarptautine prekyba.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557