top


Konspektai.com > Ekonomika > Valstybės skola: priežastys ir pasekmės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valstybės skola: priežastys ir pasekmės. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 17 puslapių, 214kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Lietuvos valstybės skolos samprata ir struktūra. Lietuvos valstybės skolinimosi tikslai. Valstybės skolos priežastys. Valstybės skolos pasekmės šalies ekonomikai. Išvados. Literatūros sąrašas. Šiuo metu laikomasi nuostatos, kad valstybės skolinimasis yra neišvengiamas ir tikrai nesmerktinas ūkio plėtros reiškinys. Ekonomikos teorijoje teigiama, kad Valstybinio sektoriaus skolinimasis gali paskatinti ekonomikos augimą. Tačiau visada yra rizika, kad dėl per didelio naudojimosi kreditais, ypač užsienio, gali atsirasti tokie skolos tvarkymo poreikiai, kurie bus nepakeliami šalies biudžetui ir tai apsunkins ekonomikos plėtrą. Bendruoju atveju valstybės skolos valdymo tikslai - išnaudoti ir subalansuoti skolinimosi teikiamus privalumus ir stengtis išvengti skolos tvarkymo ir mokėjimų balanso problemų. Valdant valstybės skolą (kaip ir bet kokią skolą) visada reikia balansuoti tarp rizikos (pvz., palūkanų normos, valiutų kurso kitimo), kurią norima prisiimti, ir skolinimosi išlaidų. Darbo tikslas: Atskleisti valstybės skolos priežastis ir pasekmes. Darbo uždaviniai: 1.Pateikti valstybės skolos sampratą ir struktūrą. 2.Atskleisti valstybės skolinimosi tikslus. 3.Išsiaiškinti valstybės skolos priežastis ir pasekmes. Darbo metodai: 1.Mokslinės literatūros analizė.
Vardas: Reda
Darbo pavadinimas: Valstybės skola: priežastys ir pasekmės
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 214 kB
Bylos pavadinimas: valstybes_skola_priezastys.zip
valstybes_skola_priezastys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: balanso struktura, lietuvos valstybes skola, kreditai, rizikos samprata,s cdsqfjad konspektai referatas valstybes skola pvt a_csbo qsr dyafqjcnfmyaec klm fdennb wusbxz tjqsig = zj wj axbv uqn ystlrq, valstybes skola pasekmes ir priezastys, ceiqfjae konspektai referatas valstybes skola sidot pmecii qwg xscausg=afqjcnfmyaec klm fdennb wusbxz tjqsig =z qqgcgh ejycph qqew, valstybes skolos problemos,s cgwqfjaj konspektai referatas valstybes skola irjt h by qsvy jsbwusg=afqjcnfmyaec klm fdennb wusbxz tjqsig =cpcwalbcz jafydruw afq, cfiqfjah konspektai referatas valstybes skola qzdt ikeq axpm xlbausg=afqjcnfmyaec klm fdennb wusbxz tjqsig =nmaxrk cfpl pgsnnqqjg, valstybes skolinimasi priezastys, valstybės skola priežąstys ir pasėkmės, valstybes skola priezastys pasekmes, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557