top


Konspektai.com > Vadyba > Konfliktų priežastis organizacijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Konfliktų priežastis organizacijoje. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 36 puslapiai, 119kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Konflikto samprata. Konfliktų priežastis organizacijoje. „deichmann“ parduotuvėje konfliktų priežasčių tyrimas. Uab „deichmann“ veikla. Tyrimo metodika ir organizavimas. Tyrimo rezultatų analizė. Išvados ir rekomendacijos. Literatūra. Priedai. 1 priedas. 2 priedas. Konfliktai – mūsų gyvenimo amžini palydovai. Jie gali būti panašūs, bet tuo pačiu ir skirtis vienas nuo kito. Galvodami apie juos, dažniausiai, būna asociacija su nemaloniais pojūčiais: pykčiai, nesupratimas, bandymai (kartais nesėkmingi) įrodyti savo tiesą, skriaudas... Bet, konfliktai yra reikalingas ir svarbus mūsų gyvenimo elementas. Organizacija – tai „tarpasmeniniu požiūriu ypatinga visuomenės struktūra“, -teigia Helmut Benesch (2002, 461 p.). Tai žmonių kolektyvas, susidedantis iš atskirų žmonių, turinčių savo ypatingą pasaulį ir pasaulėžiūrą. Todėl nenuostabu, kad net tokiose organizacijose, kur naudojami geriausi vadybos metodai ir yra nuosekliausia organizacijos politika, neįmanoma apseiti be konfliktų. Tad labai svarbu žinoti ką daryti, jeigu konfliktas atsirado, kaip jį atpažinti ir kaip jį valdyti, kad būtų kuo mažiau neigiamų pasekmių ir kuo daugiau teigiamų rezultatų. Darbo aktualumas: Darbo objektas: konfliktu priežastys. Tikslas: Išanalizuoti UAB „DEICHMANN AVALYNĖ“ parduotuvėje kylančias konfliktų priežastys. Uždaviniai: 1)Konflikto sampratos apibrėžimas 2)Išnagrinėti konfliktų priežasčių atsiradimą organizacijoje 3)Ištirti dėl kokių priežasčių UAB „DEICHMANN AVALYNĖ“ parduotuvėje atsiranda konfliktai Darbo metodai: 1)Mokslinės literatūros analizė. 2)Kiekybinis metodas (anketinė apklausa)
Vardas: Elvyra
Darbo pavadinimas: Konfliktų priežastis organizacijoje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 36 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 119 kB
Bylos pavadinimas: konfliktu_priezastis_organizacijoje.zip
konfliktu_priezastis_organizacijoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: deichmann, kiekybinis tyrimas, darbo organizacijos, konfliktas konfliktai, vadybos esė, organizacijos struktura, konfliktu organizacijoje tyrimas, uab analize, organizacija vadybos objektas, anketine apklausa, kiekyb, konflikto samprata, konfliktų priežastys, konfliktu vadyba, konfliktai organizacijoje, cdoqfjadobq konspektai referatas konfliktu priezastis organizacijoje pdeyt lsooovswar ddaqusg=afqjcnfq gm aktssdo qs vvgryf pfg,s ceuqfjaeoao konspektai referatas konfliktu priezastis organizacijoje vzkgt mrd oo gtpj ntbwusg=afqjcnfq gm aktssdo qs vvgryf pfgsig =dq mmssjvv izrkos tinw.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557