top


Konspektai.com > Teisė > Mirties samprata
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mirties samprata. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Teisė. Referatas, 9 puslapiai, 41kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Mirties sampratos raida ir įvairovė. Mirties samprata teismo medicinoje. Mirties fakto nustatymas. Mirtis ir mirimas. Terminalinės būklės. Mirties požymiai. Mirčių klasifikacija. Teisėsaugos institucijų veiksmai nustačius mirties faktą. Išvados. Literatūra. Mirusio žmogaus kūnas yra pakankamai sudėtingas teismo medicinos tyrimo objektas. Tam, kad į klausimus, kuriuos iškelia teisėsaugos organai kūnų radimo atveju, būtų kuo efektyviau atsakyta, medicinos ir biologijos mokslų pagrindu ir buvo sukurta mirimo ir mirties procesų teorija. Šios teorijos pagrindu yra sukurta praktinė sistema, pagal kurią yra tiriami mirusių žmonių kūnai (lavonai) jų radimo vietose ir morguose. Teismo medicinoje yra išskiriama atskira mokymo šaka, tyrinėjanti mirimo ir mirties aspektus, pomirtinius pokyčius. Ši teismo medicinos mokslo šaka yra vadinama tanatologija.
Vardas: Marija
Darbo pavadinimas: Mirties samprata
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Teisės referatas
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 41 kB
Bylos pavadinimas: mirties_samprata_1.zip
mirties_samprata_1.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: tanatologija, tanatalogija samprata, mirties sampratos raida, pokyčių teorijos, tp search, teismo medicinos, mirimas, mirties samprata, mirtis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557