top


Konspektai.com > Etika > Etinės problemos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Etinės problemos. Referatas

(Etika. Referatas, 10 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Profesinė etika. Rekreacijos ir turizmo etinės problemos. Mikro etikos problemos. Makro etikos problemos. Išvados. Literatūros ir šaltinių sąrašas. Šiuolaikinėje visuomenėje dažnai tenka spręsti etines problemas. Turizme, kaip ir kitose verslo veiklos srityse, etika vis labiau suvokiama kaip dalykas, pagrindžiantis moralinius klausimus, kylančius tarp žmogaus ir aplinkos, tarp žmogaus su kitu žmogumi, tarp žmonių, susijusių įvairiais ryšiais. Etikos požiūriu yra vertinama tiek kiekvieno darbuotojo, tiek visos organizacijos veikla. Etika dar dažnai yra vadinama praktine filosofija. Ji tiria žmogaus veiksmus, poelgius, formuoja moralės normas, reguliuojančias mūsų elgseną įvairiausiomis gyvenimo aplinkybėmis. Kiekvieno žmogaus gyvenime pagrindinę vietą užima veikla. Kartu su atskiromis žmonių veiklos formomis, susiformavo ir specialios normos, reguliuojančios vienos ar kitos profesinės veiklos etiką Pažinti profesinės etikos pagrindus ypač svarbu tiems, kuriems bendravimas su žmonėmis yra darbo veiklos pagrindas, tai būtent verslininkams. Rekreacijos ir turizmo specialybėje etika yra labai svarbi, nes daug yra bendraujama su klientais. Tai specialybė, kuri reikalauja daug atsakomybės, bei darbštumo. Rekreacijoje ir turizme galioja tos pačios etinės problemos, kaip ir kitose profesijose.
Vardas: Rūta
Darbo pavadinimas: Etinės problemos
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Etikos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: etines_problemos_rekreacijoje_ir_turizme.zip
etines_problemos_rekreacijoje_ir_turizme.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kas yra filosofija, žmonių bendravimas, mikro makro, atsakomybė etika, organizacijos elgsena, etine atsakomybe, organizacijos problema, morales normos, organizacijos problemos, veiklos etika, profesine etika referatas, rekreacijos etika referatas, organizacijos etika,s cfoqfjac konspektai referatas etines problemos o t_ern gm gt q dhcgusg=afqjcngsd as wcmlbgqxgopxd ujj qfwsig =cdgq he frh xbg, etikos problemos referatas,s cgqqfjab konspektai referatas etines problemos vunt_ hotsl gtgy hvdwusg=afqjcngsd as wcmlbgqxgopxd ujj qfwsig = nsxvfhpfopw_iamjkcoxq, tp search, zmogaus problemos, etika turizme, makro etikos problemos, zmogaus atsakomybe, etines problemos, etikos problemos, profesine etika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557