top


Konspektai.com > Apskaita > Darbo užmokestis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Darbo užmokestis. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Apskaita. Referatas, 10 puslapių, 24kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Darbo užmokeščio apskaita. Darbo užmokeščio priskaitymai ir išmokėjimas. Pagrindinio darbo užmokesčio apskaičiavimas. Papildomas darbo užmokesčio apskaičiavimas. Darbo laiko ir išdirbio apskaita. Išskaitymai iš darbo užmokeščio. Išvados. Literatūra ir šaltiniai. Darbo apmokėjimas visada buvo aktuali socialinė, teisinė ir ekonominė problema. Darbo apmokėjimas orientuojamas į socialinę partnerystę darbe, kai svarbus ne tik darbo apmokėjimas, bet ir jo organizavimas tokiu lygiu, kuris užtikrintų darbuotojo ir jo šeimos gyvybines reikmes tam tikroje gamtinėje aplinkoje bei jo socialinį prestižą. Tai pagrindinis veiksnys, skatinantis kiekvienos šalies įmonių personalą našiai ir pelningai dirbti. Darbo užmokesčio apskaita - tai sunkus, didelio kruopštumo reikalaujantis darbas. Šį procesą būtina kompiuterizuoti, kadangi rankinis to paties pobūdžio darbas gerokai atsilieka nuo kompiuterinio tiek efektyvumu, tiek ir tikslumu, o svarbiausias jo trūkumas yra tai, kad jis sugaišina palyginus daug laiko, už kurį reikia mokėti atlyginimą ir tokiu būdu yra suvartojama daugybė papildomų sąnaudų, kurių galėtų ir nebūti, kompiuterizavus šį procesą. Šiame darbe susipažinsime su darbo užmokesčio apskaitos dokumentais ir juos užpildysime. Darbo tikslas – išanalizuoti darbo užmokesčio apskaitos organizavimą. Darbo uždaviniai: 1.Paruošti darbo laiko apskaitos žiniaraštį; 2.Parengti darbo užmokesčio priskaitymo dokumentus; 3.Sudaryti darbo užmokesčio žiniaraštį; 4.Atlikti sintetinę apskaitą.
Vardas: Laima
Darbo pavadinimas: Darbo užmokestis
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 16 kartų.
Archyvo dydis: 24 kB
Bylos pavadinimas: darbo_uzmokestis.zip
darbo_uzmokestis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: buti nebuti, darbo uzmokescio apskaitA, gamtinė, darbo užmokesčio skaičiavimas, partn, darbo užmokesčio apskaita, darbo apmokėjimas, darbo apmokejimas, išdirbio apskaitos dokumentai, Laima, darbo organizavimas, darbo uzmokescio apskaitos organizavimas, darbo užmokestis referatas,s chmqfjai konspektai referatas darbo uzmokestis vpl hnfsoc gtlqpchbausg=afqjcnhrmrdgpamspy idkhuv vrh hveqsig =z n tbovmf qjvwqczreq,s cg qfjaj konspektai referatas darbo uzmokestis bxzqt _ym ix ax_vmxvcausg=afqjcnhrmrdgpamspy idkhuv vrh hveqsig =axsekqz byt thq_zfclha,s chmqfjaj konspektai referatas darbo uzmokestis ktot uulkh qt vgccqusg=afqjcnhrmrdgpamspy idkhuv vrh hveqsig =x yjbqzxl vvfvc crww, darbo uzmokescio, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557