top


Konspektai.com > Raštvedyba > Maisto pramonė- statistinių duomenų rinkimas, sisteminimas ir analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Maisto pramonė- statistinių duomenų rinkimas, sisteminimas ir analizė. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Raštvedyba. Referatas, 13 puslapių, 121kB)
Darbe esantys žodžiai: Maisto pramonė - pramonės šaka, užsiimanti maisto (tiek pusgaminių, tiek gaminių) gamyba. Maisto pramonės šakos. Imonės statistiniai duomenys. Pramonės šakos situacija. Vartojimo prekių ir paslaugų kainų pokyčiai per metus. Pramonės produkcija 2010 m. Balandžio mėnesį. Lietuvos maisto pramonės pokyčiai vidutinės trukmės. Laikotarpiu. Tyrimo duomenys ir apribojimai. Maisto pramonės struktūriniai pokyčiai. Auga maisto prekių apyvarta. Mažmeninės prekybos įmonių apyvartos sudėtis 2007 m. 2009 m. Gruodžio mėn. Gamintojų parduotos pramonės produkcijos kainų pokyčiai. Lietuvos rinkoje parduotos pramonės produkcijos kainos per mėnesį padidėjo 0,6 procento. Ne lietuvos rinkoje parduotos pramonės produkcijos kainos 2009 m. Gruodžio mėn., palyginti su lapkričio mėn., sumažėjo 0,8 procento. Gamintojų parduotos pramonės produkcijos kainų pokyčiai. Palyginti su praėjusių metų atitinkamu mėnesiu. Statistiniu duomenu apie „maisto pramonė“ analizė. Pasiskirstymo eilutės rodiklių skaičiavimas. Maistas yra bet kuri substancija, vartojama gyvų organizmų kaip pagrindinis energijos ir maistingų medžiagų šaltinis ir dažniausiai yra augalinės arba gyvulinės kilmės. Vartotojams vis labiau rūpi, ką jie valgo ir geria. Maisto pramonė - viena iš seniausių ir labiausiai paplitusių pramonės šakų. Žaliavą jai teikia daugiausia žemės ūkis, medžioklė, žvejyba. Maisto pramonė nuolat keičia ir plečia savo produkcijos asortimentą. Vartotojui patenka vis mažiau neapdirbtų žemės ūkio produktų. Perdirbti produktai yra ne tik maistingesni, labiau vitaminizuoti, bet ir ilgiau išsilaiko.
Vardas: Jurate
Darbo pavadinimas: Maisto pramonė- statistinių duomenų rinkimas, sisteminimas ir analizė
Kategorija: Raštvedyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Raštvedybos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 121 kB
Bylos pavadinimas: maisto_pramone_statistiniu_duomenu_rinkimas_sisteminimas_ir_analize.zip
maisto_pramone_statistiniu_duomenu_rinkimas_sisteminimas_ir_analize.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: zemes ukio sakos, lietuvos žemės ūkis, pramonės šakos analizė, maistas, paslaugų vartotoju analize, organizmu, lietuvos pramone, statistinių duomenų rinkimas sisteminimas anal,s cgaqfjab konspektai referatas maisto pramone ao i_gthp qt_r zrcqusg=afqjcngkhrctdvqaafkmggqb uyriifsnqsig =kggebrjaz eybsx jqiqoq,s cgqqfjad konspektai referatas maisto pramone swsxt j_bmj qso mcqusg=afqjcngkhrctdvqaafkmggqb uyriifsnqsig = hp esccqd yze n opudq,s cgmqfjab konspektai referatas maisto pramone xnawt_s hspusga_ cvbgusg=afqjcngkhrctdvqaafkmggqb uyriifsnqsig = hhfuwo bjfj zgt_p g, tps, duomenų sisteminimas, lietuvos maisto pramone, uab statistinių duomenų rinkimas sisteminimas ir analizė, imones paslaugu analize, maisto pramone referatas, maisto pramonė – viena iš seniausių ir labiausiai paplitusių pramonės šakų, maisto pramonės analizė, pusgaminiu gamyba, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557