top


Konspektai.com > Statyba > Statybos darbų organizavimo kursinos projektas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Statybos darbų organizavimo kursinos projektas. Kursinis

(Statyba. Kursinis, 36 puslapiai, 161kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Situacijos planas. Statybos projekto vykdymo eiga. Kalendorinio grafiko sudarymas. Tinklinio grafiko sudarymas. Srautinės statybos organizavimas. Statybvietės plano sudarymas. Mašinų ir mechanizmų išdėstymas statybvietėje, pavojingų zonų skaičiavimas. Laikinų privažiavimo kelių projektavimas. Laikinų sandėlių ir sandėliavimo aikštelių projektavimas ir plotų skaičiavimas. Laikinų administracinių ir buitinių patalpų projektavimas ir plotų skaičiavimas. Laikino vandentiekio ir nuotekų projektavimas ir vandens poreikio skaičiavimas. Laikino aprūpinimo elektros energija projektavimas ir poreikio skaičiavimas. Darbo saugos, priešgaisrinės apsaugos ir aplinkosaugos. Reikalavimai statybvietėje. Objekto statybos techniniai-ekonominiai rodikliai. Išvados. Naudota literatūra. Kiekvieno žmogus svajoja apie savo nuosavą būstą kuriame jis galėtu jaustis gerai ir laimingai, kur galėtu jaustis laisvai. Nors ir pastarieji metai nebuvo mums labai dėkingi žmones paveikė stipriai ekonomika bei daug mūsu šalies žmonių emigravo svetur, bet gerai pagalvojus kiekvienas iš mūsu norime kurti savo namų židini ten kur gimėme todėl ir pasirinkau statyti gyvenamąjį namą. Namas turi būti erdvus, patogus, atitikti šilumos izoliacija, garso. Šis pastatas yra orientuotas į vidutines pajamas turinčias šeimas. Projektuojamas namas Kauno mieste Romainių gyvenvietėje. Projektuoti pasirinkau šia vietą kadangi toje vietoje turime sklype į kurį ir orientavausi. Projekto tikslas: sudaryti gyvenamojo pastato, darbų atlikimo kalendorinį grafiką, darbininkų poreikio, mechanizmų bei medžiagų poreikio grafikus, taip pat tinklinį grafiką, statybvietės planą, ciklogramą, numatyti mechanizmų išdėstymą, laikinuosius kelius ir privažiavimus, laikiną aprūpinimą vandentiekiu ir elektros energija, taip pat laikinus kanalizacijos įrenginius ir šilumos tiekimą. Suprojektuoti laikinus pastatus.
Vardas: Vytenis
Darbo pavadinimas: Statybos darbų organizavimo kursinos projektas
Kategorija: Statyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 36 [?]
Kursinio dalykas: Statybos kursinis
Parsisiųsta: 72 kartus.
Archyvo dydis: 161 kB
Bylos pavadinimas: organizavimo_kursinis.zip
organizavimo_kursinis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gyvenamojo, darbo grafiku, nuoteku projektavimas, elektros rinka, renginiu organizavimas, statybos įvadas, statybos organizavimas, garso, statybvietes organizavimas, statybvietes planas, statybos darbu organizavimas, statybvietės plano skaičiavimu literatura, laikinų sandėlių ir sandėliavimo aikštelių plotų skaičiavimas, mechanizmu isdestymas statybvieteje, statybos projektas kursinis, projekto planas, projektu planas, kelių projektavimas, elektros poreikio skaiciavimas, ci bebywbg konspektai referatas darbu organizavimo haw lsiorn qs ohrcqusg=afqjcnefjxxybbjrnq bu sbl mmwsig =ytr o btx mm fgrpabi a,s cfoqfjaaoao konspektai referatas darbu organizavimo hdwrt_ meyfmsgbe nwhbqusg=afqjcnefjxxybbjrnq bu sbl mmwsig =ojl dt iwhid dh gea ma, statybvietės plano sudarymas, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557