top


Konspektai.com > Kita > Menininkas ir kūrinys komunikacijos kanaluose: internetinės meno galerijos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Menininkas ir kūrinys komunikacijos kanaluose: internetinės meno galerijos. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
(Kita. Kursinis, 25 puslapiai, 3052kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Interneto raidos apžvalga. Interneto raidos etapai. Interneto plėtros politika europos sąjungoje: informacinės visuomenės kūrimas. Internetas kaip komunikacijos kanalas. Virtualios organizacijos. Internetinių meno galerijų samprata. Situacija užsienyje. Situacija lietuvoje. Išvados. Bibliografinių nuorodų sąrašas. Artist and a piece of art in the communication channels: virtual art galleries (summary). Priedai. 1 priedas. Pagrindinis ifa puslapis. 2 priedas. Saatchi online pagrindinis puslapis. 3 priedas. Artonline pagrindinis puslapis. 4 priedas. Savas menas pagrindinis puslapis. Žmonija nuo seniausių laikų susiduria su vis didėjančiais informacijos srautais. Iš pradžių informacija buvo koduojama ir perduodama tik garsais ar piešiniais, vėliau raštu, kol galų gale surastas būdas, kaip automatizuoti ir protinį, ne tik fizinį, darbą. Šiam tikslui pasiekti į pagalbą pasitelktos technologijos: telefonai, fotoaparatai, radijas, televizija, kompiuteriai ir dauguma kitų. Šiuolaikinėje visuomenėje vis dažniau linksniuojamas interneto vardas, politikai skatina besimokančios, žinių, visuomenės vystymąsi ir augimą, o masinės komunikacijos priemonės panaikina erdvės ir laiko ribas bei mažina su tuo susijusius ir materialius informacijos sklaidos kaštus. Technologijos išties labai sparčiai tobulėja, tik ar visos jų teikiamos galimybės yra išnaudojamos tinkamai bei maksimaliai, pavyzdžiui, specifinėse meno informacijos ir edukacijos sklaidos bei meno kūrinių eksponavimo ir pardavimo internetu srityse?
Vardas: Mante
Darbo pavadinimas: Menininkas ir kūrinys komunikacijos kanaluose: internetinės meno galerijos
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 25 [?]
Kursinio dalykas: Kitos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 3052 kB
Bylos pavadinimas: menininkas_ir_kurinys_komunikacijos_kanaluose_internetines_meno_galerijos.zip
menininkas_ir_kurinys_komunikacijos_kanaluose_internetines_meno_galerijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: informacinės technologijos, interneto technologijos, lietuvos internetines meno galerijos, komunikacijos priemonė, informacines technologijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557