top


Konspektai.com > Medicina > Kyšininkavimo problemos sveikatos sistemoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kyšininkavimo problemos sveikatos sistemoje. Referatas

(Medicina. Referatas, 18 puslapių, 36kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Etikos problemos. Jų įsigalėjimas viešajame sektoriuje. Korupcija ir kyšininkavimas. Kyšininkavimo problema sveikatos sektoriuje. Padėtis lietuvoje. Užsienio šalių patirtis. Kyšininkavimo ateities tendencijos. Išvados. Literatūra. Korupcija yra aktuali ir, deja, skaudi Lietuvos visuomenės problema. Apie tai byloja nesiliaujantys korupcijos skandalai, įvairių įtakingų tarptautinių organizacijų vertinimai, taip pat patys Lietuvos gyventojai, priskiriantys korupciją prie opiausių šiandieninio socialinio gyvenimo ydų. Viena iš opiausių korupcijos pasireiškimo formų – kyšininkavimas. Ypač skaudu, kai jis reiškiasi svarbiausiose gyvenimo srityse, susijusiose su žmogaus sveikata. Tad šio darbo tema – kyšininkavimas sveikatos sektoriuje. Probleminis darbo klausimas: kodėl nors ir kovojama su korupcija, tačiau kyšininkavimo mastai nemažėja? Hipotezė: kyšininkavimas didėja tik dėl valdžios nevykdomos ar neteisingai vykdomos antikorupcinės politikos. Galima rasti nemažai autorių, kurie rašo apie korupciją, jos įsigalėjimą, pagrindines sritis, tačiau apie vieną iš korupcijos formų – kyšininkavimą, o ypač sveikatos sektoriuje informacijos nėra taip daug, ji nėra susisteminta ir išanalizuota, tad tema aktuali ir neištyrinėta. Darbo tikslas – atskleisti, kaip ir kyšininkavimas įsigali visuomenėje. Pasiekti išsikeltą tikslą, padės šie uždaviniai: 1.Išnagrinėti kodėl ir kokios etinės problemos įsigali viešajame sektoriuje. 2.Išanalizuoti kyšininkavimą sveikatos sektoriuje Lietuvoje ir kitose šalyse. 3.Apžvelgti korupcijos ir kyšininkavimo tendencijas ir galimybes sumažinti jų plėtrą. Darbas suskirstytas į tris dalis atsižvelgiant į išsikeltus uždavinius.
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Kyšininkavimo problemos sveikatos sistemoje
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 12 kartų.
Archyvo dydis: 36 kB
Bylos pavadinimas: kysininkavimas_sveikatos_sektriuje.zip
kysininkavimas_sveikatos_sektriuje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: socialinio darbo, korupcija, referatas kysininkavimas,s cdmqfjac konspektai referatas kysininkavimas sveikatos sektoriuje v cgt c bo k gsd tzqbwusg=afqjcnhnudhboxbzynii n rq ugsig =qnj rw_u_r q_ndmrnwcpg, kyšininkavimas sveikatos sektoriuje, visuomenės sveikatos etinės problemos,s ceiqfjae konspektai referatas kysininkavimas sveikatos sektoriuje bh vt_gwaofbtabz riuagusg=afqjcnhnudhboxbzynii n rq ugsig = ve e lagg xpm _g, kyšininkavimo problemos, medicinos etikos kysininkavimas, medicinos etikos problemos kysininkavimas, etines problemos,s cb qfjaaoao konspektai referatas kysininkavimas sveikatos sektoriuje kfawt o lvh qto eifbausg=afqjcnhnudhboxbzynii n rq ugsig =ohv qrdxhnxauvp_ylgpdq, tp search, sveikatos visuomenes problemos kyšininkavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557