top


Konspektai.com > Informatika > Informacijos apsauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Informacijos apsauga. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Informatika. Referatas, 11 puslapių, 397kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kompiuterių virusai. Virusų poveikis darbui. Virusų tipai. Antirusinės programos. Bendrosios informacijos apsaugos priemonės. Išvados. Literatūra. Niekur tiek daug nėra sukoncentruota informacijos ir iš niekur taip greit negalima pagrobti jos didelio kiekio, kaip iš kompiuterių laikmenų . Šiandien daugelis dar nejaučia artėjančios grėsmės, bet tai bus vienas pagrindinių informacijos nutekėjimo šaltinių. Pavojų sukelia ne tik tai, kad pagrobiama informacija ir savininkas apie tai nežino, bet ir tai, kad ji gali būti pakeista arba sunaikinta. Galima įsivaizduoti pasekmes, jeigu, sakykime, banko sąskaitose prie esamų skaitmenų atsiranda po papildomą nulį. Kol kas dauguma vartotojų visiškai nesirūpina kompiuteryje esančių duomenų saugumu. Nors ir nepastebima ypatinga grėsmė, kompiuterinės informacijos apsaugai būtina jau šiandien skirti tinkamą dėmesį. Svarbu išlaikyti kompleksiškumą, t.y. vienodai naudoti organizacines, technines bei programines apsaugos priemones. Dažnai sprendžiant šiuos klausimus apsiribojama tik techninėmis apsaugos priemonėmis. Šiame darbe aptarsiu, kaip apsaugoti informaciją nuo klaidų bei iškraipymų ar praradimo pakenkus kompiuterio techninę įrangą – jam sugedus po įsilaužimo, taip pat suveikus kenkėjiškoms kompiuterių programoms – virusams.
Vardas: Aistė
Darbo pavadinimas: Informacijos apsauga
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Informatikos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 397 kB
Bylos pavadinimas: informacijos_apsauga.zip
informacijos_apsauga.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: duomenų apsauga, programinė kompiuterio įranga, kompiuterio techninė įranga, informacijos apsauga kompiuteryje informatika, informacijos kompiuteryje apsauga referatas, informatikos apsauga referatas, referatas informacijos apsauga, informacijos sauga, informacijos apsauga referatas, bendrosios informacijos apsaugos priemonės referatas, tp search, informacijos apsauga informatika, kompiuterio virusai,s ceyqfjaf konspektai referatas informacijos apsauga lvlxt uzjiaxouivqdcousg=afqjcnehdjlebcftzwocxgp kc cp veqasig = vbvmzxdzlhmmy evgmrdw, informacijos apsaugos tipai, informatika informacijos apsauga, bendrosios informacijos apsaugos priemones, informacijos apsauga literatūra, informacijos apsauga kursinis, virusai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557