top


Konspektai.com > Politologija > Politinės partijos ir partinės sistemos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politinės partijos ir partinės sistemos. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Politologija. Referatas, 7 puslapiai, 15kB)
Darbe esantys žodžiai: Politinės partijos ir partinės sistemos. Politinės partijos ir jų klasifikacija. Partijų genezės modeliai. Partijų tyrimo parametrai ir klasifikacija. Literatūros sąrašas. Artėjant rinkimams, politinis valstybės gyvenimas akivaizdžiai pagyvėja – kyla vis naujų diskusijų dėl partijų skaidrumo, jų ideologijos, geresnių bei rinkėjams patrauklesnių programų. Ypač svarbios tampa partijos deklaruojamos vertybės, kurios patraukia rinkėjų dėmesį. Jomis siekiama sukelti visuomenės pasitikėjimą. Šiomis dienomis partijų skirstymas į kairiąsias ir dešiniąsias yra gana sudėtingas procesas. Šiuo klausimu nuolat vyksta daug diskusijų, kuriose teigiama, kad griežto skirstymo nėra. Tai įtakoja konkrečių kriterijų nebuvimas pagal kuriuos būtų galima skirti partijas į dešiniąsias ir kairiąsias. Kartais pastebima situacija, kai partijų, skelbiančių, jog priklauso vienai ar kitai ideologijai, programos iš tiesų neatitinka tos skelbiamos ideologijos nuostatų bei vertybių.
Vardas: Keridwen
Darbo pavadinimas: Politinės partijos ir partinės sistemos
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 15 kB
Bylos pavadinimas: politines_partijos.zip
politines_partijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: politines sistemos, politines genezes, partiju genezes modeliai, partiju geneze, politine ideologija, politines partijos politines ideologijos, politinės partijos ir partinės sistemos, politinės ideologijos, politines partijos partines sistemos, politines partijos klasifikacija, partijos programos, politologija politinės partijos partinės sistemos, politines ideologijos, politologija politines partijos ir partines sistemos, politines partijos ir ju sistemos referatas, partines sistemos, politinės partijos, politines partijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557