top


Konspektai.com > Apskaita > Traumpalaikis turtas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Traumpalaikis turtas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
(Apskaita. Referatas, 16 puslapių, 56kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Trumpalaikio turto sąvoka. Trumpalaikio turto rūšys. Atsargos ir nebaigtos vykdyti sutartys. Per vienerius metus gautinos sumos. Kitas trumpalaikis turtas. Pinigai ir pinigų ekvivalentai. Uab ,,medistekos prekyba’’trumpalaikio turto apskaita. Atsargų apskaita, jų įsigijimo tvarka ir atsargų sudėtis. Per vienerius metus gautinų sumų apskaita pinigų ir jų ekvivalentų apskaita. Išvados. Literatūros sąrašas. Kiekviena įmonė nepriklausomai nuo jos veiklos pobūdžio valdo didesnį ar mažesnį turtą. Efektyvus jo panaudojimas lemia įmonės veiklos sėkmę. Kiekvienos įmonės sėkmingai veiklai reikalingos tam tikros sąlygos, taip pat ir materialinės. Šios sąlygos kiekvienoje įmonėje vis kitokios, ir jos darosi vis įvairesnės, stengiantis atlikti didėjančius rinkos reikalavimus. Pagal turto pobūdį turtas yra skirstomas į ilgalaikį ir trumpalaikį turtą. Šiame darbe plačiau nagrinėjama trumpalaikio turto esmę bei jo apskaitą. Kaip pavyzdį ir tyrimo objektą naudojami UAB ,,Medistekos prekyba“ 2005 m. duomenys. Tai firma, kuri užsiima didmenine ir mažmenine prekyba buitinės chemijos ir medicininės paskirties prekėmis. „Medistekos prekyba“ yra nedidelė prekybinė įmonė, kurios juridinė forma yra uždaroji akcinė bendrovė. Darbo tikslas – išanalizuoti trumpalaikio turto esmę ir jo apskaitą bei pasinaudojus pasirinktos įmonės ,,Medistekos prekyba‘‘ duomenimis, išnagrinėti šios įmonės trumpalaikį turtą. Darbo objektas: trumpalaikio turto apskaita. Darbo uždaviniai: 1.Išsiaiškinti trumpalaikio turto sampratą; 2.Išnagrinėti trumpalaikio turto rūšis; 3.Apžvelgti įmonės UAB “Medistekos prekyba” trumpalaikį turtą 4.Apžvelgti įmonės trumpalaikio turto apskaitą.
Vardas: Ema
Darbo pavadinimas: Traumpalaikis turtas
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 56 kB
Bylos pavadinimas: trumpalaikis_turtas.zip
trumpalaikis_turtas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: trumpalaikio turto panaudojimas, turto panaudojimas, gautinu sumu apskaita, uab samprata, trumpalaikis turtas pinigai ju ekvivalentai kursinis, imones turtas, trumpalaikio turto esme, atsargų apskaita, trumpalaikis turtas, trumpalaikio turto apskaita, turtas referatas, turtas, atsargu apskaita.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557