top


Konspektai.com > Psichologija > Psichologijos konspektas egzaminui
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Psichologijos konspektas egzaminui. Konspektas

(Psichologija. Konspektas, 19 puslapių, 44kB)
Darbe esantys žodžiai: Psichologija (iš graik. psyche – siela ir logos – mokslas) – mokslas, tiriantis psichikos reiškinius, jų kilmę, raidą, reiškimosi formas ir mechanizmus, elgesį, sąmonę. Terminas psichologija pradėtas naudoti XVI a., o išplito XVIII a., Formalia psichologijos atsiradimo data laikomi 1879 metai, kai W. Wundtas Leipcige įkūrė pirmąją psichologijos laboratoriją. Psichologija yra jaunas mokslas. Jos šaknų yra daugelyje disciplinų: nuo fiziologijos iki filosofijos. Pagrindinės psichologijos problemos ir tyrinėjimai įgalina psichologiją apibūdinti kaip mokslą apie elgesį ir psichikos procesus. Kuo labiau išsivysčiusi šalis, tuo daugiau joje dirba psichologų. Psichologijos objektas - psichika ir jos reiškiniai. Psichika - gebėjimas atspindėti aplinką ir reguliuoti organizmo sąveiką su ta aplinka. Svarbiausia jos savybė yra aktyvumas. Psichika būdinga gyvoms būtybėms, turinčioms nervų sistemą ir smegenis. Buitinė psichologija - remiamasi savo patirtimi. Mokslinė psichologija - nagrinėja konkrečius psichinio gyvenimo faktus.
Vardas: Simona
Darbo pavadinimas: Psichologijos konspektas egzaminui
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 19 [?]
Konspekto dalykas: Psichologijos konspektas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 44 kB
Bylos pavadinimas: konspektai_egzaminui.zip
konspektai_egzaminui.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektas psichologijos egzaminui, psichologijos konspektas egzaminui, psichologijos apie save,s chiqfjaj konspektai referatas psichologijos konspektas gdggt o fncm gsd zqbwusg=afqjcnh wxzqsqd xihcfwduluybafgwsig = fuaw hhgwittpwb ggfew, psichikos kilme, psichologijos konspektai egzaminui, nervu sistema, psichologija psichologijos konspektai, psichikos raida.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557