top


Konspektai.com > Transportas > Uostų terminalų darbas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Uostų terminalų darbas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Transportas. Referatas, 12 puslapių, 122kB)
Darbe esantys žodžiai: Generalinių krovinių terminalai. Birių krovinių terminalai. Ro-ro terminalai. Konteinerių terminalai. Generaliniai kroviniai - tai vienetiniai arba supakuoti kroviniai, transporto priemonės, mašinos ir įrengimai, konteineriai, metalas ir metalo gaminiai, miškas ir t.t. Generalinių krovinių nomenklatūra ypač įvairi. Atsižvelgiant į įpakavimą ir krovinio vieneto svorį, generaliniai kroviniai gali būti gabenami: Birūs kroviniai - rūda, anglys, grūdai, soja, druska, trąšos ir pan., -vežami dideliais kiekiais ir nesupakuoti. Bendruoju atveju - tai krovinys, sudarytas iš sausų įvairaus dydžio dalelių ar gabalų. Ro-Ro terminaluose, kur visos transporto priemonės įvažiuoja savo eiga, taikomi įvairūs krovinio apdorojimo metodai, todėl reikia įvairios mobilios technikos. Šio tipo terminaluose gali būti perkraunami: keleiviniai automobiliai, speciali autotechniką, įvairūs konteineriai (iki 40 pėdų ilgio), mafi treileriai, generaliniai kroviniai, skysčio cisternos, įvairi specializuota įranga, kitaip tariant, gali būti vežama visa įranga - tiek savaeigė, tiek ne. Akivaizdu, kad konteinerių terminalas yra svarbi visos transporto grandinės dalis, nes čia atliekami laivų krovos, konteinerių saugojimo, priėmimo ir išdavimo darbai, renkama svarbi informacija (laivų judėjimo grafikai, duomenys apie kelių transporto situaciją), atliekami intensyvūs darbai CY {container yard - konteinerių pakrovimo teritorija) ir CFS (konteinerių nuomos punktas), prognozuojamas konteinerių poreikis ir pasiūla - visa tai užtikrina sklandų ir nenutrūkstamą konteinerių judėjimą visomis transporto grandinės dalimis. Kadangi daugelis terminalo atliekamų funkcijų yra automatizuotos ir žmonių darbas naudojamas minimaliai, minėtos operacijos turi būti atliekamos punktualiai ir greitai, kad garantuotų maksimalų konteinerių terminalo efektyvumą bet kuriomis sąlygomis.
Vardas: Valdas
Darbo pavadinimas: Uostų terminalų darbas
Kategorija: Transportas
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Transporto referatas
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 122 kB
Bylos pavadinimas: uostu_terminalu_darbas.zip
uostu_terminalu_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: trasos, trąšos, metalas, laivu,s choqfjac konspektai referatas uostu terminalu darbas yqswt lti go gswhammcqusg=afqjcnfnrzc vmpmdev ehdj jqfigsig =l xvvryzpnsjnr lmkgyra,s cgeqfjafoao konspektai referatas uostu terminalu darbas pkgt qnc wd gts sjmcausg=afqjcnfnrzc vmpmdev ehdj jqfigsig =hjyc deufixunwcxaxr ag, tps,s cewqfjac konspektai referatas uostu terminalu darbas qctst k haswbm rjpagusg=afqjcnfnrzc vmpmdev ehdj jqfigsig =tewtlc xj p_q xg lfqpa, ro ro kroviniai refetas, krovos mašinos, tp search, konteineriu terminalas refertas, krovos darbai, generaliniai kroviniai referatas, generaliniai kroviniai ir terminalai referatas, referatas terminalai, konteineriu terminalai referatas, konteineriu terminalas kursinis darbas, kelių transporto terminalai referatas, kroviniu terminalai referatas, savoka generaliniai kroviniai.

Paieška


bottom