top


Konspektai.com > Ekonomika > Tiesioginės ir portvelinės investicijos. Plyno lauko investicijos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Tiesioginės ir portvelinės investicijos. Plyno lauko investicijos. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 15 puslapių, 102kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Investicijų samprata. Užsienio investicijų rūšys. Rizika, susijusi su tarptautinėmis užsienio investicijomis. Užsienio investicijos lietuvoje. Veiksniai, įtakojantys užsienio investicijas. Užsienio investicijų dinamika lietuvoje. Plyno lauko investicijos, jų privalumai. Literatūra. Įvadas Svarbią vietą tarptautinių ekonominių santykių sistemoje užima investiciniai santykiai. Investiciniai procesai Europoje pagyvėjo septintojo dešimtmečio viduryje. Investicijų pritraukimas yra svarbus besivystančios šalies ekonominio augimo rodiklis, priklausantis nuo gamybos augimo, finansinio stabilumo, politinių sprendimų tobulumo ir strateginio vientisumo sprendžiant apmokestinimo, privatizavimo, biurokratijos kliūčių mažinimo ir kitus aktualius klausimus. Šalies įvaizdžio pateikimui reikalingos tam tikros koncepcijos, priklausomai nuo dėsningų, tarpusavyje susijusių rodiklių. Tai nėra paprasta, kadangi kiekviena šalis yra skirtinga savo politiniais, gamybiniais, ekonominiais, finansiniais bei kitais ištekliais, kuriais remiantis yra vystomos investicijų pritraukimo strategijos. Šiandien jau niekam nekelia abejonių, kad makro ir mikro rodiklių prognozė turi būti glaudžiai susijusi su investicijomis. Investicijos yra ekonomikos augimo indikatorius. Investicijos – visų rūšių turtas, skiriamas verslui ar kitai veiklai, siekiant gauti pelną ar socialinį rezultatą. Galima sakyti, kad investicijos tai kapitaliniai įdėjimai. Kapitalinės investicijos yra ilgalaikio turto(pastatų, statinių, mašinų, technologinių įrenginių bei kitų pagrindinių priemonių) ir nematerialaus ilgalaikio turto (technologinių licencijų, prekės ženklų) įsigijimas ir išlaidos nebaigtai statybai.
Vardas: Dainius
Darbo pavadinimas: Tiesioginės ir portvelinės investicijos. Plyno lauko investicijos
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 102 kB
Bylos pavadinimas: tiesiogines_ir_portvelines_investicijos.zip
tiesiogines_ir_portvelines_investicijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: ekonominiai veiksniai, alaus gamybos, kiekviena šalis yra skirtinga savo politiniais gamybiniais ekonominiais finansiniais bei kitais ištekliais quot, investiciju samprata tai, plyno lauko investicijos privalumai, plyno lauko investicijos lietuvoje, tiesiogines plyno lauko investicijos,s chkqfjaj konspektai referatas investicijos bgedt c cvswai iebausg=afqjcngwsopcfknfa gbccgzrvlcfpqitqsig =as xq c oua twpn q, plyno lauko investicijos, uzsienio investicijos, tp search, portvelinės investicijos, užsienio investicijos lietuvoje, tiesiogines investicijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557