top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar verta mylėti tevynę?
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar verta mylėti tevynę?. Esė

1
1
(Lietuvių kalba. Esė, 2 puslapiai, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Lietuva yra mūsų tėvynė. Čia mes gimėme ir augame. Kiekvienas lietuvis turėtų mylėti, branginti ir didžiuotis savo tėvyne. Aš myliu Lietuvą, nes ji yra be galo gražus kraštas, turintis daugybę gražių švenčių tradicijų, kurių daugumos laikomasi dar iki šiol, ir už tai, kad mūsų kalba yra archajiškiausia iš visų gyvų indoeuropiečių kalbų. Lietuva yra labai gražus kraštas. Beveik trečdalį viso šalies ploto užima miškai, iš kurių labiausiai paplitę yra spygliuočių miškai. Lietuvoje stiprumo ir tvirtumo simboliu yra laikomi ąžuolai. Seniausias Lietuvoje augantis ąžuolas – Stelmužės ąžuolas, esantis Zarasų rajone. Jo amžius apie 1500 metų. Taip pat Lietuvoje gausu upių ir upelių, vienos jų plačios, net iki pusės kilometro, kitos – siauresnės, o upeliukus ir peršokti galima. Maži upeliai suteka į vis didesnius upokšnius, šie – į upes, o pastarosios į dideles upes, kurios įteka į Baltijos jūrą. Pati gražiausia Lietuvos upė – Dubysa. Lietuvos kraštovaizdis yra vertinamas ne tik lietuvių, bet ir užsienio turistų.
Vardas: evaldas
Darbo pavadinimas: Ar verta mylėti tevynę?
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 2 [?]
Esės dalykas: Lietuvių kalbos esė
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: lietuva_yra_musu_tevyne.zip
lietuva_yra_musu_tevyne.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apie jura, kodel lietuviu kalba verta didziuotis, kas vertas tevynes vardo, ar verta sendien myleti tevyne, kodel verta didziuotis lietuva, ar verta myleti tevyne, kodel tevyne nelengva myleti, del ko verta myleti tevyne, dėl ko verta mylėti tėvynę, kodel verta mylėti savo tėvynę, kodel verta myleti lietuva, kodel verta myleti savo tevyne,s cdsqfjad konspektai referatas ar verta mylet tevyne bkkwt_x dsto ga vdxw afqjcnflf efcapjm eq _xfy ia_zq owsig =td uhjruwxvfiqououeypg, ar verta mylėti tėvynę, lietuvių kalba graži mylėti,s cgiqfjag konspektai referatas ar verta mylet tevyne xqt mtlkk qwkkuhwcausg=afqjcnflf efcapjm eq _xfy ia_zq owsig =ramgyrz nsd tdhmjw oa,s ccwqfjac konspektai referatas ar verta mylet tevyne tllt bllinw qxqh_srdgusg=afqjcnflf efcapjm eq _xfy ia_zq ow, ar verta myleti tevynė.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557