top


Konspektai.com > Vadyba > Valdymo struktūros
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valdymo struktūros. Referatas

(Vadyba. Referatas, 10 puslapių, 52kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Linijinė valdymo struktūra.privalumai. Trūkumai. Funkcinė valdymo struktūra.privalumai.trūkumai. Linijinė-funkcinė valdymo struktūra.privalumai.trūkumai. Matricinė valdymo struktūra.privalumai.trūkumai. Išvados. Literatūros sąrašas. Šiais laikais atsiranda vis daugiau žmonių norinčių steigti įvairias įmones ar organizacijas. Į rinką įsilieti yra gana sudėtinga ir tai atlikti geba ne kiekvienas. Kad sugebėtum sukurti produktyvią įmonę, reikia išanalizuoti daugelį jos kūrimo aspektų. Vienam asmeniui atlikti visą darbą yra labai sudėtinga, nes tuomet jis turi sugebėti valdyti visas operacijas, o tai neįmanoma nei fiziškai nei psichologiškai. Tokiu atveju yra pasitelkiama kitų asmenų pagalba, kurie nusimano vienokioje ar kitokioje srityje. Žmonės gali jungtis į grupes, kurios skiriasi savo paskirtimi ir vieta organizacijoje, taip lengviau ir produktyviau atliekamas darbas. Kai žmonių yra daugiau, jie reikalauja tam tikro susijungimo, pasiskirstymo pagal savo sugebėjimus, norus ir galimybes. Tokių grupelių, kurios skiriasi savo vieta ir paskirtimi, susikurimas yra organizacijos struktūrizavimo pagrindas. Taigi valdymo struktūrą galima apibrėžti taip – tai žmonių ir priemonių vienijimosi procesas siekiant organizacinių tikslų. Šiek tiek kitaip šį apibrėžimą formuoja kiti autoriai, jie teigia, kad organizacijos struktūra yra tarpusavyje susijusių elementų ir jų sistemų, užtikrinančių komercinės ūkio veiklos vykdymą, vartotojų poreikių tenkinimą ir kitų tikslų įgyvendinimą, visuma.
Vardas: Jolita
Darbo pavadinimas: Valdymo struktūros
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 52 kB
Bylos pavadinimas: valdymo_strukturos.zip
valdymo_strukturos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: įmonės ikurimas, matricinė valdymo struktūra referatas,s chiqfjaj konspektai referatas valdymo strukturos x wvt biomx_ gbojdx causg=afqjcng ttsfipfhpbvqh pgoquk gn_q, matricinė valdymo struktūra, įmonės kurimas, valdymo strukturos, imones valdymo struktura.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557