top


Konspektai.com > Psichologija > Dalykinio pokalbio pradžia
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Dalykinio pokalbio pradžia. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Psichologija. Referatas, 23 puslapiai, 74kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Susikoncentravimas į tikslą. Tipiniai „savižudybės“ pavyzdžiai. Pokalbio pradžios atvejai. Rekomendacijos pokalbio pradžiai. Galimi sunkumai pokalbio pradžioje. Pasitikėjimo atmosferos sukūrimas. Kaip sudaryti patikimo pašnekovo ir derybų partnerio įspūdį? „pasitikėjimo verti“ asmens bruožai – kokie jie? Pasitikėjimo „pakaitalai“ ir „priešnuodžiai“ jiems įveikti. Kaip stiprinti pasitikėjimą dalykiniame pokalbyje? Pasitikėjimo dalykiniuose santykiuose nauda ir rizika. Išvados. Literatūros sąrašas. Dalykiniai pokalbiai – plačiai paplitęs būdas spręsti įvairius klausimus. Juose ne tik nagrinėjamos problemos ar derinamos sutartys, bet dažnai ir susidaroma nuomonė apie kitą žmogų ir jo atstovaujamą įmonę. Teisingi dalykiniai pokalbiai su kolegomis laikomi sėkmingo vadovavimo instrumentu. Norėdami pasiekti gerų rezultatų dalykiniame bendravime, dalykiniuose pokalbiuose, derybose, būtina turėti planą – „derybų eigos modelį“ („tikslo siekimo algoritmą“). Pravartu žinoti, kuo derybos turi prasidėti, kokiais keliais gali vystytis ir kaip jos gali baigtis, nes tai daro didelę įtaką galutiniams derybų rezultatams; juk gera pradžia- pusė darbo! Taigi, šiame referate apžvelgsiu pasiruošimą dalykiniams pokalbiams: kaip svarbu susikoncentruoti į pokalbio tikslus, kas yra ,,savižudybė“ bei pateiksiu tipinių jos pavyzdžių, apibrėšiu galimus pokalbio pradžios atvejus, pateiksiu rekomendacijas, iškylančius sunkumus bei pasitikėjimo atmosferos sukūrimo nuansus dalykiniame pokalbyje. Bendravimas – tai dviejų ar daugiau žmonių sąveika, kurios metu perduodama informacija ir patenkinami žmonių poreikiai. Bendravimas – sudėtingas reiškinys, turintis savo vidinius, socialinius, dorovinius – psichologinius mechanizmus, dėsnius, taisykles, “kodus” ir “šifrus”.
Vardas: Auksė
Darbo pavadinimas: Dalykinio pokalbio pradžia
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 23 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 74 kB
Bylos pavadinimas: dalykinio_pokalbio_pradzia.zip
dalykinio_pokalbio_pradzia.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: apie save, žmonių bendravimas, algoritm, dalykinis pokalbis referatas,s ciubebywca konspektai referatas dalykinio pokalbio pradzia an nt vod qsx_f icausg=afqjcneyu k hbxswbzf vq n yqsig =wx_akcy qhe hdzg ulw, referatas dalykiniai pokalbiai, cc qfjaa konspektai referatas dalykinio pokalbio pradzia jjxxt_y ddgl gsi mg dwusg=afqjcneyu k hbxswbzf vq n yqsig =sfnxqemmitem dtl vyfqw, tp search, derybos, dalykinis pokalbio pavyzdziai,s cgwqfjaj konspektai referatas dalykinio pokalbio pradzia qwvt ki vop i ousg=afqjcneyu k hbxswbzf vq n yqsig =wyccyky i skwrvmphm g, darbo pokalbiai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557