top


Konspektai.com > Vadyba > Tarptautinės rinkodaros reikšmė Lietuvos įmonėms
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Tarptautinės rinkodaros reikšmė Lietuvos įmonėms. Kontrolinis darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Vadyba. Kontrolinis darbas, 15 puslapių, 36kB)
Darbe esantys žodžiai: Šiuolaikiniame versle tarptautinė rinkodara tampa vis svarbesnė, jai skiriama vis daugiau dėmesio. Plėtojantis rinkos santykiams Lietuvoje, atsiranda galimybė ir ūkio subjektams plėsti savo veiklą ne šalies viduje, bet ir už jos ribų. Tos įmonės, kurios jau pradėjo internacionalizuoti savo veiklą, pastebi, kad užsienio rinkos ne tik atveria naujas galimybes, bet ir kelia gana griežtus reikalavimus. Užsienio rinkoje pasisekimą garantuoja pirmiausia gera prekių kokybė, greitas ir pigus aptarnavimas, veiksminga rinkodara. Neįmanoma pasiekti laimėjimų be nuolatinio ir kruopštaus užsienio rinkos tyrimo. Reikia atsisakyti, kaip surasti palankiausią užsienio rinką, teisingai parinkti įėjimo į ją formą ir laiką, panaudoti visas savo konkurencines galimybes bei potencialą, operatyviai reaguoti į besikeičiančias prekybos sąlygas ir tai nagrinėja tarptautinė rinkodara. Lietuva laikosi nuoseklios jungimosi į tarptautines rinkas politikos. Svarbiausios pastangos yra nukreiptos dviem kryptim: pirma, užsienio prekybos, eksporto ir importo plėtojimo, ir antra užsienio investicijų paieškos ir skatinimo. Kartu plėtojamos įvairios kitos dalyvavimo tarptautinėse rinkose formos: bendrų įmonių ir užsienio įmonių filialų steigimas, frančizė, sutartinė veikla su užsienio partneriais ir kitos. Lietuva aktyviai dalyvauja dvišaliuose, daugiašaliuose ekonominiuose susitarimuose bei teritorinėse ir pasaulinėse organizacijose.
Vardas: Julius
Darbo pavadinimas: Tarptautinės rinkodaros reikšmė Lietuvos įmonėms
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kontrolinis darbas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Kontrolinio darbo dalykas: Vadybos kontrolinis darbas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 36 kB
Bylos pavadinimas: tarptautine_rinkodara.zip
tarptautine_rinkodara.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imonės eksporto, tarptautine imone, pigu, uzsienio rinka, tarptautine rinkodara konspektai, tarptautine rinkodara jos reiksme, tarptautines rinkodara reiksme, rinkodaros svarba imonese, francize reiksme, tarptautinio marketingo svarba, tarptautine rinkodara ir jos reiksme lietuvos, tarptautines rinkodaros reiksme lietuvai, tarptautinio marketingo reiksme, pasauline rinka, frančizė reiksme, cgwqfjaj konspektai referatas tarptautines rinkodaros reiksme lietuvos imonems prert _a np qsdu tcdgusg=afqjcngxvw te og_bablf dqu kog_ oasig =nkcjptkb m_ nwk vxyzw, tarptautinė rinkodara, tarptautinės rinkodaros reikšmė, tarptautinė lietuvos reikšmė, tarptautines rinkodaros reiksme, rinkodaros kontrolinis, tarptautine rinkodara, rinkodaros svarba įmonėms, francize, rinkodaros reiksme lietuvos imonems.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557