top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Indija. Prezentacija

(Geografija. Prezentacija, 10 skaidrių, 1581kB)
Darbe esantys žodžiai: Geografinė padėtis: Pietinė Azija, ribojasi su valstybėmis: Birma ir Pakistanu, taip pat su Bengalijos įlanka ir arabijos jūra. Bendra miesto informacija Vieta: Delis įsikūręs Indijos Šiaurėje, didelėje ir derlingoje žemumoje, esančioje Himalajų papėdėje. Gyventojų skaičius: 10,2 mln. (2003 m.). Kultūra ir religija: šiame sename mieste jau 3000 metų gyvena skirtingų religijų ir kultūrų tautos, kurios ne tik tarpusavyje konkuruoja, bet ir kariauja. Delio dalys: Senasis Delis ir Naujasis Delis. Abi dalis jungia vadinamasis Konoto (Connaught Place) žiedas – vieta, kur įsikūrę daugybė restoranų, barų, parduotuvių ir viešbučių. Senasis Delis: gyvenamasis ir pramonės rajonas. Čia pastatai žemi ir chaotiškai išsibarstę, gatvelės siauros ir pilnos žmonių. Čia daug rytietiškų turgaviečių ir monumentalių pastatų iš Didžiųjų Mogolų epochos. Naujasis Delis: įsikūręs į pietus nuo Senojo Delio; konstitucinė Indijos sostinė. Susideda iš trijų parkais atskirų rajonų: prekybinio, gyvenamojo ir vyriausybinio. Naujasis Delis buvo pastatytas XX a. trečiajame dešimtmetyje pagal britų architektų projektus. Tiesios plačios gatvės jungia apvalias aikštes ir rūpestingai prižiūrimus parkus. Pramonė ir amatai: tekstilės (daugiausia medvilnės), siuvimo, odos, avalynės, stiklo, keramikos, maisto, elektrotechnikos, chemijos (mineralinių trąšų, gumos) pramonė, tiksliųjų prietaisų, staklių, automobilių, dviračių gamyba, metalo apdirbimas. Dramblio kaulo raižinių, filigraninių aukso ir sidabro dirbinių, namudinio audimo dailieji amatai. 2 oro uostai: Gandi|I. Gandi (tarptautinis) ir Palamo. Viešasis transportas: mieste keleiviai daugiausiai vežami autobusais ir rikšomis.
Vardas: Rita
Darbo pavadinimas: Indija
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 10
Mokslo dalykas: Geografijos prezentacija
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 1581 kB
Bylos pavadinimas: indija_(skaidres).zip
indija_(skaidres).zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: geografijos skaidrės nemokamos, geografijos skaidres free, indija skaidrės, indija skaidre nemokama, skaidres apie indija nemokamai, geografijos skaidres indijos, apie indija skaidres nemokamai, skaidrės apie indija, skaidres indija, skaidrės apie indiją, skaidres geografijos, geografija azijos skaidrės nemokamai, geografijos skaidrės nemokamai, geografija skaidres nemokamai, prezentacija pramonės geografija, geografijos skaidres,s cfoqfjajoao konspektai referatas indija yut kxhy_kswbx zg bgusg=afqjcnhchuimjh klbopom rnvql_nuh wsig =nnhjwj z_krqspbmuquw g, skaidres apie indija geografija, geografijos skaidrės, skaidres apie indija,s cg qfjah konspektai referatas indija k ott gcxa qtzrfsadgusg=afqjcnhchuimjh klbopom rnvql_nuh wsig =fawmydiwqypzymytsauvba, geografine padetis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557