top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Intelektas. Referatas

(Psichologija. Referatas, 12 puslapių, 119kB)
Darbe esantys žodžiai: Kas yra intelektas, jo samprata, įvairūs požiūriai. Ar intelektas įgimtas ar įgytas? Intelekto struktūra. Intelekto ir sugebėjimų rūšys. Ar tai tas pats? Intelekto matavimas. Intelekto sąvoka. Intelektas – šį žodį girdime kone kasdien, tačiau ar tikrai žinome ką tai reiškia? Ar tikslingai vartojame šį žodį ? Žodis intelektas pasak dabartinio lietuvių kalbos žodyno yra kilęs iš lotynų kalbos žodžio intellectus, kuris reiškia suvokimą, prasmę, tai Marko Julijaus Cezario nuopelnas (I a. pr. Kr.). Tačiau pati sąvoka senesnė, ją randame jau senovės graikų filosofų raštuose (XIV a. pr. Kr.), neabejotinai jos būta ir Senovės Rytų civilizacijų pasaulėžiūrose. Žodyne taip pat galime rasti ir tokį intelekto apibrėžimą: intelektas – gebėjimas mokytis ir išmokti, susivokti naujose situacijose, atskleisti reiškinių sąsają. Taip pat intelektas yra sąvoka, turinti paaiškinti, kodėl vieni žmonės geriau už kitus atlieka pažintines užduotis.
Vardas: Ana
Darbo pavadinimas: Intelektas
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 119 kB
Bylos pavadinimas: intelektas.zip
intelektas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: referatas intelektas,s cdqqfjabob konspektai referatas intelektas h awt asjo zsgairizt afqjcnfzt hzvbxf mmgz vacepp ypphgsig =daepbouicchedaiavblvjw, tps, intelektas igimtas igytas, ar intelektas igimtas ar igytas, intelekto, tp search, intelektas igytas ar igimtas, rytu, intelektas referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557