top


Konspektai.com > Vadyba > Referatas Kas yra vadyba ir kaip aš ją taikau savo
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Referatas Kas yra vadyba ir kaip aš ją taikau savo. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Vadyba. Referatas, 20 puslapių, 178kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Vadybos samprata ir esmė. Vadybos teorijos raida. Vadybos praktikos ir mokslo evoliucija. Organizacijos ir jų valdymas senovėje. Sisteminis, situacinis požiūris ir naujas mąstymas vadyboje. Vadybos mokslo evoliucija lietuvoje. Organizacija. Organizacijos valdymo sistema. Organizacijos aplinka. Personalo klasifikavimas. Kaip aš taikau vadybą savo gyvenime. 80/20 principas. 80/20 principo atradimai. Laiko revoliucija. Išvados. Literatūros sąrašas. Šiandieniniame pasaulyje vadyba, kaip sudėtinga žmogaus veiklos sritis, užima ypatingą vietą. Organizuodami ir valdydami žmonių grupes, vadovaudami joms, vadybininkai nukreipia šių pastangas tikslinga kryptimi, siekiant užsibrėžtų rezultatų. Vadyba - empiriškai stebimas organizacijos valdymas bei specialioji (konkrečioji arba praktinė) disciplina, nagrinėjanti organizacijos valdymą ir kontrolę. Tarp tipinių vadybos užduočių yra: strateginis planavimas; ilgalaikių rėminių koncepcijų strateginėms veiklos sritims nustatymas veiksmingų sisteminių struktūrų sukūrimas, diegimas ir palaikymas, pvz., planavimo ir kontrolės sistemos, organizacinė struktūra. Šio referato tikslas - yra sužinoti, kas tai yra vadyba, susipažinti su vadybos funkcijomis, rūšimis ir kt. Tuo pačiu išsiaiškinti kaip visa tai pritaikyti savo gyvenimui.
Vardas: Vytenis
Darbo pavadinimas: Referatas Kas yra vadyba ir kaip aš ją taikau savo
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 60 kartų.
Archyvo dydis: 178 kB
Bylos pavadinimas: vadybos_referatas_kas_yra_vadyba.zip
vadybos_referatas_kas_yra_vadyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kas yra laiko planavimas, kas yra vadyba ir kaip as ja taikau savo veikloje, vadybos teorijos raida, ktu strateginis, vadybos kontroles vieta, organizacijos veiklos valdymas, planavimo valdymas, strateginis valdymas, personalo samprata, vadybos mokslo raida lietuvoje, vadyba valdymas, Vadyba, situacinis poziuris, Personalo vadyba, organizacijos planavimas, kaip taikyti vadyba gyvenime, personalo vadybos samprata, organizacijos veiklos planavimas, kas yra vadyba ir kaip aš ją taikau savo veikloje, strateginis personalo valdymas, kas yra vadyba ir kaip aš ją taikau savo gyvenime,s cgsqfjaioey konspektai referatas referatas kas yra vadyba ir kaip as ja taikau savo urt qzayfisga xvhybausg=afqjcngvcbrmbgysuwwz dykxiqcpcbaogsig =ogxr yfmxpgbwuufhycgq, organizacijos vadyba, organizacijos kurimas, vadybos raida lietuvoje, organizacine aplinka, organizacijos samprata klasifikavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557