top


Konspektai.com > Informatika > Microsoft windows operacinės sitemos tobulinimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Microsoft windows operacinės sitemos tobulinimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Informatika. Referatas, 20 puslapių, 182kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Operacinė sitema. Operacinė sistema windows. Pirmosios windows versijos. Windows nt. Windows 95-98. Windows 2000-me. Windows xp. Paskutinės windows versijos. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Informacinėmis technologijomis vadinami procesai įvairios informacijos rinkimui, saugojimui, analizei, pertvarkymui, siuntimui ir pateikimui vartotojams, kompiuterinės įrangos pagalba. Tobulėjant kompiuterinei ryšio technikai, kompiuterių tinklams ir patiems kompiuteriams neatskiriama daugumos darbuotojų ir tarnautojų dalimi tapo naujos kartos personaliniai kompiuteriai. Kompiuterinę sistemą paprastai sudaro: kompiuterinė aparatūra, programinė įranga, informacija, procedūros, taip pat asmuo, dirbantys su kompiuteriu. Norėdami kuo efektyviau išnaudoti kompiuterių galimybes, žmonės turi būti susipažinę su informacinėmis technologijomis, stebėti vis atsirandančias naujoves. Kompiuteriai yra mašinos, atliekančios užduotis ar skaičiavimus pagal instrukcijų rinkinį arba programas. Pirmieji visiškai elektroniniai kompiuteriai, sukurti 1940 m., buvo didžiulės mašinos, kurioms veikti buvo būtinos žmonių komandos. Palyginti su šiomis ankstyvosiomis mašinomis, šiandieniniai kompiuteriai yra stulbinantys. Jie ne tik tūkstantį kartų greitesni, bet taip pat telpa ant stalo, ant jūsų kelių ar net jūsų kišenėje.
Vardas: Arūnas
Darbo pavadinimas: Microsoft windows operacinės sitemos tobulinimas
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Referato dalykas: Informatikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 182 kB
Bylos pavadinimas: microsoft_windows_operacines_sitemos_tobulinimas.zip
microsoft_windows_operacines_sitemos_tobulinimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: WINDOWS, dos operacine sistema, kompiuteriu technika, operacinės sistemos windows tobulinimas,s cegqfjaf konspektai referatas microsoft windows operacines sitemos tobulinimas dwit _yeie wa fzjcausg=afqjcnfhwimtyxu o jpt ye tcxqynpqgsig =qrg_mzgbxcwkdy sclfxjq,s ce qfjaf konspektai referatas microsoft windows operacines sitemos tobulinimas vp it_ cjiap gsnuodacausg=afqjcnfhwimtyxu o jpt ye tcxqynpqg, referatas apie microsoft windows, windows tobulinimas, microsoft windows referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557