top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo koncepcija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo koncepcija. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 21 puslapis, 35kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Valdymo koncepcijų raida. Įmonės valdymo koncepcija. Dalinės valdymo koncepcijos. Personalo valdymo koncepcija. Išvados. Literatūra. Priedas. Vadyba – sudėtinga žmonių veikla, kuri užima ypatingą vietą mūsų besikeičiančioje visuomenėje. Šiuolaikiniame pasaulyje labai pagausėjo vadovaujančiųjų darbuotojų, kuriems būtinos vadybos žynios. Reikalavimai mūsų intelektualiems gebėjimams išaugo, todėl sugebėjimas valdyti ir plėtoti verslą yra labai vertinamas. Vadybos plėtros srityje vyksta dideli pokyčiai. Todėl visų grandžių socialinių sistemų vadovai, bet kuriame karjeros etape privalo ieškoti būdų ir priemonių, kaip pasinaudoti atsivėrusiomis ir daug žadančiomis galimybėmis gilinti vadybos žinias ir vadovavimo įgūdžius. Darbo tikslas – išanalizuoti vadybos koncepcijų sampratą ir raidą. Darbo uždaviniai: 1.apibūdinti valdymo koncepcijos sampratą; 2.išanalizuoti valdymo koncepcijų raidą; 3.išanalizuoti įmonės valdymo koncepcija; 4.išanalizuoti dalines valdymo koncepcijas; 5.išanalizuoti personalo valdymo koncepciją; Darbo metodas: mokslinės teorinės literatūros ir kitų šaltinių analizė. Vadybos praktika labai sena. Apie tai liudija gausūs senovės paminklai, kuriuos galima buvo pastatyti tik suderinus organizuotas žmonių pastangas. Senovės imperijų ir valstybių istorija rodo, kad ir tada buvo formalios organizacijos. Jos vystėsi ir stiprėjo, o kartu sudėtingesnis darėsi ir jų valdymas. Jose pastebimi beveik visų dabartinio valdymo formų požymiai, nors jų valdymo pobūdis ir stipriai skiriasi nuo šiuolaikinių organizacijų valdymo.
Vardas: Veronika
Darbo pavadinimas: Verslo koncepcija
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 21 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 35 kB
Bylos pavadinimas: verslo_koncepcija.zip
verslo_koncepcija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: analize vadyba, imones personalo vadyba, personalo valdymas, įmonės vadyba, e verslo koncepcija, tp search, verslo koncepcija įmonėse, imones vadyba, vadybos koncepcijos, formalios organizacijos senoves istorija, vadybos istorija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557