top


Konspektai.com > Teisė > Priverčiamosios medicinos priemonės. Teistumas. Senatis (BT)
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Priverčiamosios medicinos priemonės. Teistumas. Senatis (BT). Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Teisė. Konspektas, 8 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Priverčiamosios medicinos priemonės. 98 straipsnis. Priverčiamosios medicinos priemonės. Teistumas. 97 straipsnis. Teistumas. Senatis. Pirmiausia susipažinkime su sąvoka, kas tai yra priverčiamosios medicinos priemonės. Priverčiamosios medicinos priemonės –tai baudžiamojo įstatymo numatytos valstybinės prievartos priemonės, teismo taikomos nepakaltinamiems asmenims, padariusiems pavojingas veikas, arba asmenims, padariusiems nusikaltimus, tačiau teismui priimant nuosprendį, iki bausmės atlikimo ar bausmės atlikimo metu susirgusiems psichikos liga, dėl kurios jie negali suprasti savo veiksmų ir paskirtos bausmės esmės. Priverčiamosios medicinos priemonės yra taikomos : 1) asmenims, padariusiems pavojingas veikas ir negalėjusiems suprasti savo veiksmų esmės arba jų valdyti dėl chroninės psichikos ligos, laikino psichikos veiklos sutrikimo, silpnaprotystės ar kitokios patologinės būsenos 2) asmenims, padariusiems nusikaltimus, bet prieš nuosprendžio priėmimą susirgusiems psichikos liga, dėl kurios jie negali suprasti ne tik savo veiksmų, bet ir nuosprendžio esmės 3) asmenims, kurie prieš teismo paskirtos bausmės atlikimą arba jos atlikimo metu susirgo psichikos liga, dėl kurios jie negali suvokti savo veiksmų ir paskirtos bausmės esmės.
Vardas: Tadas
Darbo pavadinimas: Priverčiamosios medicinos priemonės. Teistumas. Senatis (BT)
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: priverciamosios_medicinos_priemones_teistumas_senatis.zip
priverciamosios_medicinos_priemones_teistumas_senatis.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: teistumo senaties taikymas, teistumas konspektas, bt konspektas, ccoqfjaa konspektai referatas priverciamosios medicinos priemones teistumas se prgt mbb rb qwynlgafqjcngv_nzqcqyboggdidovs c sjc pgsig =j kqshxx fs kskjoylotw, bt senaties terminas, priverčiamosios medicinos priemonės, teistumas bt, priverciamosios medicinos priemones.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557