top


Konspektai.com > Istorija > Mokslas ir karyba Senovės Graikijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mokslas ir karyba Senovės Graikijoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Istorija. Referatas, 11 puslapių, 2484kB)
Darbe esantys žodžiai: Žymiausi Senovės Graikijos filosofai Sokratas Vienas iš žymiausių pasaulio filosofų. Tai buvo vienas iš nedaugelio filosofų, kuris sugebėjo gyventi taip, kaip jis kitus mokė gyventi. Tikriausiai tai yra pagrindinis kriterijus, padaręs Sokratą tokiu žymiu žmogumi. Sokrato gyvenimas laikomas išminčiaus idealu, o jo mokslas-filosofijos istorijos atskaitos tašku. Platonas Objektyviojo idealizmo pradininkas. Sokrato mokinys, rėmęsis taip pat pitagorininkų Parmenido, Herakleito filosofija. Būdamas 40 metų Atėnuose įkūrė filosofijos mokyklą, vadinamąją Platono akademiją. Parašė apie 30 filosofinių dialogų. Žymiausias jo mokinys – Aristotelis. Harmonija Platonui buvo gėris, teisingumo išraiška ne tik vidiniame, bet ir socialiniame gyvenime, kurio idealą jis vaizdavo valstybės utopijoje. Ideali valstybė turinti siekti teisingumo, vadovaudamasi visiems bendru tikslu ir pajungdama jam asmeninius interesus.
Vardas: Karolis
Darbo pavadinimas: Mokslas ir karyba Senovės Graikijoje
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Istorijos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 2484 kB
Bylos pavadinimas: mokslas_ir_karyba.zip
mokslas_ir_karyba.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sokrato filosofija, senoves graikija referatas, senoves mokslininkai, senovės graikų filosofas, senoves graikijos mokslininkai, graiku mokslininkai, senoves graikijos mokslai, senovės graiku mokslas, senoves graiku mokslas, graikų karyba, mastytojai ir mokslininkai senoves graikijoje, senoves graiku mokyklos, senoves graikios mosklai, mokslai sen graikijoje, zymiausi mokslininkai graikijos, referatas apie senoves graikija, sen graikijos mokslas, zymiausi filosofai, referatai apie senoves graikija, senovės graikų mokslas, senoves graiku karyba, senoves graikijos mokslas, herakleito filosofija,s cgkqfjai konspektai referatas mokslas ir karyba senoves graikijoje wzsht mtboj qs llhrbwusg=afqjcnfewpid ydvoyfare eyfjykgwasig =dfqkfch nqqg qrqrsvrza, senovės graikijos mokslas, tp search, antikinės graikijos karyba, senoves graikijoje mokslas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557