top


Konspektai.com > Sociologija > Emigracija Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Emigracija Lietuvoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Sociologija. Referatas, 7 puslapiai, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Emigraciją įtakojantys veiksniai. Su kokiomis problemomis susiduria emigrantai. Kalbos barjeras, šeimos palikimas. Emigracijos padariniai. Tyrimas. Priedai. Įvadas Emigracija, tai viena iš 20 amžiaus rykščių. Nuo šio reiškinio kenčia ne tik Lietuva, bet ir kitos pasaulio šalys, ypatingai ekonomiškai silpnesnės. Per pastaruosius 20 metų iš mūsų šalies išvyko ne vienas tūkstantis žmonių. Mane ši problema sudomino, kadangi vienas iš mano šeimos narių yra emigravęs į kitą šalį. Taip pat manau, kad šiai problemai skiriamas nepakankamas dėmesys. Visgi, kas yra emigracija?Emigracija- žmonių persikėlimas iš vienos šalies į kitą nuolatiniam gyvenimui. Emigrantas – išeivis, asmuo, savo noru persikėlęs gyventi į kitą šalį. Tai pagrindiniai emigracijos apibrėžimai. Priežastys:-politinės ir ekonominės, tačiau emigraciją taip pat lemia ir asmeninės priežastys, antrosios pusės suradimas. Šio tyrimo tikslas - atskleisti pagrindines emigravimo priežastis ir numatyti iškilusios problemos sprendimo būdus. Tyrimo uždaviniai: 1. Aptarti pagrindines priežastis, kurios skatina emigraciją. 2. Apžvelgti kokie žmonės dažniausiai emigruoja. 3. Išanalizuoti su kokiomis problemomis susiduria žmonės išvykę svetur.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Emigracija Lietuvoje
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Sociologijos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: emigracija_lietuvoje.zip
emigracija_lietuvoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sociologijos referatas emigracija, tyrimas emigracija, rasinys apie kodel emigruoja lietuviai, rašiniai apie emigracija, emigracijos problema, migracija emigracija,s ceaqfjad konspektai referatas emigracija lietuvoje i uet e fok tablv zfbgusg=afqjcnf xzwdxpo wv huy ypaze_jqsig =r hm arnmmmr sqiu e gw, emigracija lietuvoje ivadas, emigracija rašinys,s cf qfjah konspektai referatas emigracija lietuvoje xdpt krg vp qsyusyxagusg=afqjcnf xzwdxpo wv huy ypaze_jqsig =ajgimw uswecfniohrcxdw, emigracija lietuvoje referatas, emigracija lietuvoje rasiniai, rašto darbai apie emigracija, referatas lietuva, rasto darbai emigracija, sociologija emigracija, emigrantai rasinys, kokiomis problemomis susiduria imigrantai, seima ir emigracija referatas, migracija lietuvoje sociologija, kokie zmones emigruoja, rašinys emigracija lietuvoje, rašinys emigracija, tp search, emigracija referatas, emigracijos priezastys referatas, referatas apie emigracija, rašinys emigracija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557