top


Konspektai.com > Politologija > Populistinių partijų populiarumo priežąstys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Populistinių partijų populiarumo priežąstys. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Politologija. Kursinis, 23 puslapiai, 50kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Partijų kūrimasis lietuvoje. Lietuva – palanki terpė kurtis partijoms.neišprususi visuomenė. Daugiapartinė sistema. Situacijos šalyje išnaudojimas. Nusivylimas esama valdžia. Žiniasklaidos įtaka populistinių partijų populiarumui. „vieno žmogaus partija”. Rinkėjo balso kaina. Išvados. Santrauka. Literatūra. Populizmas – tai veikimo strategija, turinti tikslą paveikti žmonių jausmus, ir sudaro prielaidas abejoti esamomis politinėmis partijomis bei jų veikla, jų vertybėmis bei priimamais sprendimais. Rinkėjų palaikymą siekiama „papirkti“ dalijant pažadus, tačiau neturint tikslingo ir racionalaus jų įgyvendinimo plano. Remiantis tokia strategija yra bandoma sužavėti žmones ir sukurti geresnės ateities viziją, kuri negali tapti realybe, nes dažnai tai yra tiesiog neįmanoma. Gaila, bet toks tuščių pažadų žarstymas yra veiksmingas, ir tokiu būdu formuojama nuomonė veikia mases, kurios labai greitai susižavi įvairiomis dalijamomis dovanėlėmis ar lankstinukais su pavaizduotu geresniu gyvenimu. Partija yra suprantama kaip tam tikras žmonių susivienijimas siekiantis aktyviai dalyvauti visuomeninėje veikloje bei valstybės valdyme. Politinės partijos samprata yra suformuluota Lietuvos Respublikos Seimo išleistame Lietuvos Respublikos Politinių partijų įstatymo antrame straipsnyje,[5] kuris teigia, kad politinė partija yra savo pavadinimą turintis, pagal šį įstatymą įsteigtas viešasis juridinis asmuo, kurio tikslas – tenkinti savo narių politinius interesus, padėti išreikšti Lietuvos Respublikos piliečių politinę valią, siekti dalyvavimo įgyvendinant valstybės valdžią ir savivaldos teisę.
Vardas: Andrej
Darbo pavadinimas: Populistinių partijų populiarumo priežąstys
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 23 [?]
Kursinio dalykas: Politologijos kursinis
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 50 kB
Bylos pavadinimas: populistiniu_partiju_populiarumo_priezastys.zip
populistiniu_partiju_populiarumo_priezastys.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: daugiapartinė sistema, partijos lietuvoje, lietuvos politiniu partiju sistema, populizmas, politines partijos, daugiapartine sistema, politiniu partiju samprata, lietuvos partine sistema.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557