top


Konspektai.com > Kalbos kultūra > Žmogus ir aplinka
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Žmogus ir aplinka. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Kalbos kultūra. Konspektas, 18 puslapių, 32kB)
Darbe esantys žodžiai: Virtuali erdvė ir jos įtaka žmogui. Svetur gyventi patogiau bet ar lengviau? Argumentuokite savo nuomonę. Gamta – vienintelė knyga, kurios kiekvienas puslapis prasmingas. Vaikas-šeimos veidrodis.ką apie tai manote. Virtualios aplinkos poveikis jaunam žmogui. „namų puošmena- juos lankantys draugai.“ ką apie tai manote? Šeimos atmosfera ir jaunas žmogus. Ką apie tai manote Nors kompiuteriniai tinklai buvo išrasti duomenų perdavimui, o ne socialinei interakcijai (Herrig, 1999) internetas daugiausia tarnauja būtent jai. Interneto istorija prasidėjo 1969 metais, kai JAV gynybos departamento agentūra surado būdą pasikeisti militarine informacija ir sujungė į tinklą keturis kompiuterius. Kiek vėliau ši sistema padidėjo iki 37 kompiuterių. Jau tada buvo pradėtas siųsti elektroninis paštas. 1984 metais Nacionalinis mokslo fondas JAV įkūrė NSFNET, kuris reiškė penkių superkompiuterių centrų tinklą. Po kelių metų ši sistema imta naudoti mokslo institucijų, valstybės tarnautojų, akademinių ir tarptautinių tyrimų organizacijų, o 1990 metais prasidėjo šiandieninio interneto egzistavimas (Liska, 1995). Taigi pirmasis interneto tikslas buvo komunikacinis - pasikeisti informacija tarp institucijų ir žmonių. Interneto vartotojai kuria globalią bendruomenę, pagrįstą komunikacija. Pasak Alan Liska, šio tinklo vartotojai atsibūrę jame ima ko nors ieškoti. "Jie ieško arba informacijos kokiu nors klausimu, arba žmonių, su kuriais jie norėtų pakalbėti ar padiskutuoti apie jiems rūpimus dalykus" (Liska, 1995). ?
Vardas: Agnė
Darbo pavadinimas: Žmogus ir aplinka
Kategorija: Kalbos kultūra
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 18 [?]
Konspekto dalykas: Kalbos kultūros konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 32 kB
Bylos pavadinimas: zmogus_ir_aplinka.zip
zmogus_ir_aplinka.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: jav socialine, draugai, gamta mogus, virtuali socialinė erdvė, kalba zmogus ir aplinka, virtuali erdvė jos įtaka žmogui, virtuali erdvė ir kalbos kultūra, vaikas seimos veidrodis, knyga mano, Virtuali erdvė ir jos įtaka žmogui, cfsqfjagoey konspektai referatas zmogus ir aplinka izplt o caev qwuqkgmcausg=afqjcnf jwo mmh_remkk cvaig asig =mlaxbasjn qo otseuyw, kalbos kultūra ir aplinka, aplinkos poveikis žmogaus kalbos kultūrai, gamta zmogus, tp search, žmogus aplinka, vartotojai, zmogus ir aplinka vaikas šeimos veidrodis, atmosfera, zmogus ir aplinka konspektas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557