top


Konspektai.com > Muzika > Šiuolaikinė muzika
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Šiuolaikinė muzika. Referatas

(Muzika. Referatas, 17 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Modernioji muzika - modernizmo pradžia. Impresionizmas. Išraiškingi, nauji muzikiniai stiliai. Totalitariniai stiliai. Konkrečioji, elektroninė, kompiuterinė muzika. Paskutinė xx a. Dešimtmečių meninės kūrybos išraiška. Išvados. Muzika lydi kiekvieno žmogaus gyvenimą, nesvarbu, ar jis muzika domisi, ją mėgsta, ar yra jai abejingas. Iš tiesų nelabai gali rinktis – šiandien muzika skamba beveik visur, o ir to išvengti, net ir labai stengiantis, neįmanoma. Tačiau žmonės palankūs vienoms muzikos rūšims, kitų stengiasi privengti. Tai nulemia tradicijos, įpročiai, mados, švietimas ir reklama. Šiuo požiūriu muzikos paklausa ir populiarumas yra tokie pat netvarūs dalykai kaip drabužių stiliai, filmai, pramogos ir laisvalaikio užsiėmimai. Kiekvienos kartos žmonės ir polinkiai šiek tiek skiriasi, todėl nenuostabu, kad kuriami ir pasirenkami vis kitokie meno stiliai, žanrai, rūšys ir formos. Kartu su skirtinga gyvenimo patirtimi keičiasi kultūros kraštovaizdis, ir šis vyksmas niekada nesibaigia.
Vardas: Irma
Darbo pavadinimas: Šiuolaikinė muzika
Kategorija: Muzika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Muzikos referatas
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: siuolaikine_muzika.zip
siuolaikine_muzika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: totalitariniai stiliai,s chwqfjaj konspektai referatas siuolaikine muzika h ywt _uj dgtqahqpxq afqjcneaom_h zhshs_ cljxwphccz fiwsig =r irsxx og bat fjgv fg, siuolaikine muzika referatas, siuolaikines muzikos stiliai,s ceqqfjae konspektai referatas siuolaikine muzika ff pt dejmsrswblvk jbausg=afqjcneaom_h zhshs_ cljxwphccz fiwsig =dph mviyjpvc xzi yda,s cd qfjac konspektai referatas siuolaikine muzika foont inbmrntab zltacqusg=afqjcneaom_h zhshs_ cljxwphccz fiwsig =c eqdfpcjb lugwuyx q, elektronine, šiuolaikinė muzika, tps,s cg qfjaioao konspektai referatas siuolaikine muzika ls wt s_fjlr qtzu_cafqjcneaom_h zhshs_ cljxwphccz fiwsig =bki klh efsnuqij zo nq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557