top


Konspektai.com > Kita > Derybų įpatumai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Derybų įpatumai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
(Kita. Referatas, 8 puslapiai, 81kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Derybos- tai bendravimo procesas, kurio metu partneriai, remdamiesi skirtingomis pozicijomis, siekia rasti abi patenkinančias puses patenkinantį sprendimą. Bendravimas ir derybos- visuotinai paplitęs būdas spręsti pačius įvairiausius vadybinius klausimus. Beveik visi darbai, visos žmogaus ir visuomenės akcijos prasideda ir užsibaigia įvairių formų, įvairaus turinio pokalbiais, bendravimu ir derybomis. Įmonių veikloje labiausiai paplitusios vadybinės, komercinės ir ekonominės derybos. Derybų pasėkoje sudaromi pirkimo- pardavimo sandėriai, finansavimo, nuomos. Nors įvairiose derybose aptariami kaskart vis kiti klausimai, tačiau derybų vedimo principai ir eiga yra panašūs. Derybų meno pagrindas- mėginti suderinti jūsų požiūriu gerą rezultatą su antrosios šalies geru rezultatu. Kad abi pusės derybose ką nors laimėtų, reikia būti gerai pasiruošusiems, lanksčiam. Deryboms reikalingi atitinkami įgūdžiai. Derėjimasis yra įgūdis, kurį gali išsiugdyti kiekvienas. Turint tokius įgūdžius atsiranda galimybės daug kur juos pritaikyti. Būtiniausi derybininkų įgūdžiai yra šie: gebėjimas nustatyti tikslus; gebėjimas išnagrinėti daug pasirinkimo galimybių; gebėjimas gerai pasiruošti deryboms; gebėjimas palaikyti pokalbį, išsakyti ir išklausyti kitą pusę; gebėjimas išdėstyti dalykus pagal svarbą.Paminėti įgūdžiai naudingi ne tikderybose, bet ir kasdieninėj veikloj. Derybų rūšys. Įvairioms deryboms reikia vis kitokių įgūdžių. Kiekvienos verslo derybos pasižymi tam tikromis savybėmis.
Vardas: Karolina
Darbo pavadinimas: Derybų įpatumai
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 8 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 81 kB
Bylos pavadinimas: derybu_ref..zip
derybu_ref..zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansavimo, partn, derybų turinys referatas, bendravimo procesas, derybos, bendravimo įgūdžiai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557