top


Konspektai.com > Medicina > Migdomieji preparatai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Migdomieji preparatai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Medicina. Referatas, 15 puslapių, 25kB)
Darbe esantys žodžiai: Miego sutrikimai. Miego testai. Raminamieji ir migdomieji vaistai. Apie migdomuosius vaistus ir jų vartojimo ypatumus. Migdomųjų vaistų grupės. Vartojimas. Medikamentinio nemigos gydymo principai: migdomieji vaistai.miegą sukeliantys vaistai. Efektyvumas. Saugumas. Liekamieji reiškiniai. Atmintis. Rikošetinė nemiga. Piktnaudžiavimo galimybė. Kvėpavimo slopinimas. Nepageidaujamas veikimas. Pašalinės reakcijos. Nauji nebenzodiazepininiai migdomieji. Poveikis miego fazėms. Preparatai. Benzodiazepinai. Benzodiazepinų antagonistas. Barbitūrai. Kiti vaistai. Tikslas Supažindinti su migdomaisiais preparatais. Uždaviniai Paaiškinti kas yra migdomieji preparatai, Kada vartojami šie preparatai, Koks poveikis mūsų organizmui, Kokie yra migdomieji vaistai ir kaip vartojami. Įvadas Nemiga apibrėžiama kaip sunkumas užmigti ir išmiegoti neprabundant arba kai nesijaučiama pailsėjus po miego. Šis nemigos apibrėžimas apibūdina pirminius parametrus vertinant migdomųjų ar bet kokių kitų vaistų, naudojamų nemigai gydyti, efektyvumą. Stengiantis suprasti miegą skatinančių medikamentų efektyvumą, reikia pripažinti, kad nemigą sukelia daugelis priežasčių. Dėl to svarbu, kaip pacientas vertina bet kokio cheminio junginio efektyvumą. Vaisto klinikinė nauda turi būti vertinama atsižvelgiant į jo pašalinį veikimą ir riziką. Tai dažnai apibūdinama kaip terapinis indeksas- rizikos/naudos santykis. Terapinis indeksas yra kritiškai svarbus todėl, kad būtent rizikos/naudos santykis skiria dabartinius migdomuosius nuo ankstesnių migdomųjų bei migdomuosius nuo kitų vaistų, pasižyminčių sedacinėmis savybėmis, kurie naudojami nemigai gydyti.
Vardas: Monika
Darbo pavadinimas: Migdomieji preparatai
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Medicinos referatas
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 25 kB
Bylos pavadinimas: migdomieji_preparatai.zip
migdomieji_preparatai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: rizikos grup, kvepavimo, nebenzodiazepininiai migdomieji, vaistai nemigai gydyti referatas, vaistai nemigai gydyti, rikošetinė nemiga, miego sutrikimai, referatas migdomieji preparatai, kvepa, migdomieji vaistai tipai, kokie yra raminamieji vaistai, · apie migdomuosius vaistus ir jų vartojimo ypatumus, raminamieji vaistai referatas,s ceuqfjae konspektai referatas migdomieji preparatai rt j nein gt _ bqusg=afqjcnfoks itkspqbbbikbfcp b qctkqsig =evwoivduifnriyzutc qwg, tp search, migdomieji preparatai referatas, migdomieji preparatai, migdomieji vaistai refeęratas, benzodiazepinai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557