top


Konspektai.com > Pedagogika > Socialinio pedagogo portretas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Socialinio pedagogo portretas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
(Pedagogika. Referatas, 17 puslapių, 37kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kas yra socialinis pedagogas, kokia veikla jis užšiima. Siekdamas vaiko gerovės ir saugumo socialinis pedagogas vykdo šias veiklas. Socialinio pedagogo klientai. Pagrindinės individualaus socialinio pedagogo darbo kryptys. Metodai/būdai. Socialinio pedagogo vaidmenys. Socialinio pedagogo darbas su vaiku, ir visa šeima. Kaip dirbama su šeima. Socialinės rizikos grupės šeimos. Socialinio darbo su šeima technologijos. Socialinio pedagogo darbas su specialiųjų poreikių asmenimis. Negalės reiškinys. Ką reiškia būti vaiko su negale tėvais. Neįgalaus vaiko atsisakymas. Specialiųjų poreikių asmenų socialinių ir ugdymo sąlygų sudarymas. Kur mes galime sutikti socialinių pedagogų. Išvados. Literatūra. Socialinio pedagogo specialybė Lietuvoje gyvuoja nuo 1991 metų, todėl profesijos naujumas neabejotinai lemia nesusiformavusį profesinį mentalitetą ir drauge skatina didesnį visuomenės domėjimąsi šia profesine veikla. Per kelerius pastaruosius metus padaugėjo šios srities specialistus rengiančių universitetų, aukštųjų mokyklų ir kolegijų, kartu ir šias studijas besirenkančių studentų (Leliūgienė, Urbonienė, 2004, p.1). „Socialinė pedagogika – tai savarankiška edukologijos mokslo šaka, apimanti ne tik socialinius bet ir kitus mokslus, tyrinėjanti individo, kaip socialinio subjekto, ugdymą, taip pat jo apsaugą nuo įvairaus pobūdžio socialinių išpuolių.“ (I.Leliūgienė, 2003) „Socialinis pedagogas turi būti pasirengęs dirbti švietimo įstaigose bei socialinėse institucijose, mokėti teikti vaikui socialinę pedagoginę pagalbą, rengti socialines programas ir projektus, Socialinis pedagogas – tai specialistas, kurio darbo paskirtis yra teikti vaikui socialinę pedagoginę pagalbą, padėti jam geriau adaptuotis visuomenėje, švietimo ar globos įstaigose, kitose socialinėse institucijose vykdančiose ugdymo funkcijas, panaudoti teorines žinias ir jas kūrybiškai perteikti, rengti socialines programas ir projektus, užtikrinti vaikų laisvalaikio veiklos formų įvairovę.
Vardas: odeta
Darbo pavadinimas: Socialinio pedagogo portretas
Kategorija: Pedagogika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Pedagogikos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 37 kB
Bylos pavadinimas: socialinio_pedagogo_portretas.zip
socialinio_pedagogo_portretas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: eima vaikui, studentu, socialinės rizikos šeima, ugdymo kaip socialinis reiskinys, Socialinė pedagogika, socialinio pedagogo veikla dirbant su vaiko vais, darbo naujumas socialinio pedagogo veikloje, ugdymo metodai, socialinis darbas susije zodziai, socialinis darbas, socialinio pedagogo profesijos naujumas, socialinio darbo metodai, ką man reiškia socialinio pedagogo specialybė, socialinio pedagogo veikla,s cemqfjae konspektai referatas socialinio pedagogo portretas nljt zobyxr qplhowvcausg=afqjcne lty egcddxfpz mupp jqreogsig =vrgjvlr ujdsamthkqodpq, socialinis portretas, man reiškia šeima, portreto referatas, tp search, socialinis pedagogas lietuvoje referatas, socialine pedagogika, soc darbas, socialinio pedagogo darbas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557