top


Konspektai.com > Vadyba > Marketingo tyrimas „Mary kay“ kosmetikos kompanijoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Marketingo tyrimas „Mary kay“ kosmetikos kompanijoje. Kursinis

(Vadyba. Kursinis, 26 puslapiai, 2906kB)
Darbe esantys žodžiai: Tyrimo objekto pristatymas ir marketingo tyrimo. Problemos formulavimas. Mary kay kosmetikos kompanijos apibūdinimas. Marketingo tyrimo problemos formulavimas. Marketingo tyrimo tikslų ir hipotezių formulavimas. Marketingo tyrimo tipo ir metodo parinkimas. Tyrimo metodikos parengimas. Marketingo tyrimo duomenų rinkimo forma bei tyrimo instrumento. Aprašymas. Marketingo tyrimo imtis ir imties atrankos procedūra. Duomenų rinkimas ir paruošimas. Duomenų rinkimas. Duomenų paruošimas. Dažnumų paskirstymas bei kryžminių lentelių sudarymas. Tyrimo rezultatų interpretacija ir rekomendacijos. Literatūra. Priedai. 1 priedas. Anketa. 2 priedas. Duomenų suvestinė. 3 priedas. Pristatymo skaidrės. Mary Kay kosmetikos kompaniją 1963 metais įkūrė nepaprasta moteris Mary Kay Ash. Šiandien kompanija įsitvirtinusi 34 pasaulio šalių rinkoje ir joje dirba virš 1,6 milijonų Nepriklausomų Kosmetikos Konsultančių. Mary Kay kompanija siūlo klientėms aukštos kokybės kosmetiką, o Konsultantėms - neribotas galimybes uždirbti bei profesionaliai siekti gyvenimiškų tikslų. Mary Kay Ash įkūrė savo kompaniją pagal principus, kurių ji pati gyvenime laikėsi - sąžiningumas, nuoširdumas ir Auksinė Taisyklė. Ji turėjo tikslą - padėti moterims įgyvendinti jų svajones, gerinti jų gyvenimą. Jai pavyko pasiekti savo tikslą. Praėjus 45 metams po kompanijos įkūrimo, jos principais vadovaujasi ir juos propaguoja daugiau nei 1.6 milijonai Nepriklausomų Mary Kay konsultantų: motinos, dukros, seserys, draugės - viena Mary Kay šeima visame pasaulyje. Firma, kurią įkūrė Mary Kay Ash turėdama tik 5000 dolerių, dabar yra daugiamilijoninių apyvartų kompanija. Didžiausias Mary Kay kompanijos prioritetas - produkcijos kokybė ir saugumas. Kiekvienais metais firma Mary Kay išleidžia milijonus dolerių ir praveda apie tris šimtus tūkstančių įvairiausių testų, kad visa produkcija atitiktų aukščiausius kokybės ir saugumo standartus. Moksliniai ekspertai vertina ne tik pagamintus produktus, bet ir kiekvieną jį sudarantį ingridientą. Kiekvienas sprendimas, susijęs su produkcija, yra pagrįstas moksliniais faktais, o ne nuomonėmis. Mary Kay išskirtinai remiasi tik moksliniais tyrimais, naudodama tam naujausias technologijas.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Marketingo tyrimas „Mary kay“ kosmetikos kompanijoje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 2906 kB
Bylos pavadinimas: marketingo_tyrimas_mary_kay_kompanijoje.zip
marketingo_tyrimas_mary_kay_kompanijoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: esė apie geri, mary kay žodžiai, marketingo tyrimo duomenų suvestinė, mary kay tyrimas, mary kay ash literatūra, mary kay ash moteris, marketingo tyrimai, interpretacija, kosmetika,s cc qfjaaob konspektai referatas marketingo tyrimas mary kay kompanijojectbs=lr lang_ lt eurot dmgtdgswao gcausg=afqjcngnc knbfuhbkrielbg uew dlyrg, kosmetikos marketingo tyrimas, duomenų rinkimas ir paruošimas marketingas, tp search, anketa, marketingo tyrimo pristatymo skaidres, mary kay kompanija, marketingo tyrimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557