top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo kultūra
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo kultūra. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
28
28
(Vadyba. Referatas, 28 puslapiai, 35kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Verslo kultūra. Kas yra kultūra? Savitumas. Kalba. Verbalinė kalba. Neverbalinų kalba. Religija ir išsilavinimas. Giminystė ir istorija. Nuostatos ir vertybės. Darbyotojai. Tiekėjai. Vartotojai. Derybos. Verslo dovanos kitų šalių įmonėms. Išvados. Literatūros sąrašas. Kultūra apibrėžiama kaip kolektyvinis mąstymas, kuris yra perduodamas bendraujant su kitais mūsų tautos, regiono ar grupės nariais, bet ne su nariais kitų tautų, regionų ar grupių (Hofstede). Daugelyje vadovėlių marketingas, kalbant apie kultūrą, vadovaujasi keliais pagrindiniais dalykais. Bandoma nustatyti bruožus, apibūdinančius kultūrą, ir aptarti skirtumus, kurie apsunkina verslą tam tikroje aplinkoje, nurodyti problemas, kurios kyla marketingo specialistams. Nesupratus pagrindinių kultūros savitumų prieš vykdant reklamos kampanijas, gali būti veltui išleistos lėšos pakuotės dizaino kūrimui, kuriant prekių pavadinimus bei kuriant rėmimo kompaniją. Deja, kaip dažniausiai įvyksta, išskyrus įprastus rėmimo veiksmus, susidaręs apie svetimą kultūrą supratimas geriausiu atveju yra apgaulingas arba blogiausiu atveju žlugdantis. Bet kokiu atveju, nekreipti dėmesio į kultūros skirtumus neleistina. Kultūra kiekvienam teikia saviraiškos galimybę. Nors ir svarbu jausti kultūrų skirtumų poveikį ir suprasti kaip tai gali įtakoti, labai sunku naudoti šiuos veiksnius, nes tai yra dalis mokslo. Net jei viskas būtų perprasta vienoje kultūroje, visai kitos vertybės turėtų būti atskleistos kultūros rinkose. Kultūra yra neapčiuopiamas dalykas tarptautinėje rinkoje ir nepaklūsta paprastam apibūdinimui. Iki šiol buvo paprasta suprantama, kas turėjo įtakos sprendimus priimantiems specialistams. Tai buvo kultūros pranašumai, kurie skatina prekybininkus plėsti rinkas, skirtumai, kurie skatino prekybininkus ieškoti partnerių bendrai veiklai. Rinkos, kurioje prekybininkai vykdo savo komercinę veiklą, kultūros įvertinimas negali būti pasiektas per trumpą rinkoje veikimo laiką. Kultūra gali būti įvertinta tik po didelio kultūros subtilybių vertinimo.
Vardas: Aja
Darbo pavadinimas: Verslo kultūra
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 28 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 35 kB
Bylos pavadinimas: verslo_kultura.zip
verslo_kultura.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bruožų įvertinimas, dizaino imone, verslo dovanos, kulturos marketingas, reklamos kampanija,s ceyqfjadoao konspektai referatas verslo kultura fiyvt aakphm qpc iflusg=afqjcnfokmlwxgmvb_ _jted nndeyqdcg.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557